kasgar Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 598 Çözümler 7 16 Mayıs 2020 #1 Merhaba ben Windows 10 kullanıyorum Windows'umu oyunlar için ayarlayacak veya oyunlarda performansımı arttıracak programlar var mıdır?
Merhaba ben Windows 10 kullanıyorum Windows'umu oyunlar için ayarlayacak veya oyunlarda performansımı arttıracak programlar var mıdır?
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #2 GeForce Experience
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 16 Mayıs 2020 #3 Sürücüleri ve işletim sistemini güncel tutmak dışında sistem yükseltmesi dışında bir şey yapamazsınız. Windows 10 Hızlandırma Rehberi Windows 10 performansını artırmak ve sistemin üzerindeki yükünü azaltmak için yapabileceklerinizi bu rehberimizde bulabilirsiniz. Windows 10 iÅletim www.technopat.net
Sürücüleri ve işletim sistemini güncel tutmak dışında sistem yükseltmesi dışında bir şey yapamazsınız. Windows 10 Hızlandırma Rehberi Windows 10 performansını artırmak ve sistemin üzerindeki yükünü azaltmak için yapabileceklerinizi bu rehberimizde bulabilirsiniz. Windows 10 iÅletim www.technopat.net