S Serkhan Altay Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar, bilgisayarı açtım ve masaüstündeki uygulumalar böyle gözüküyor. Bununla beraber yazılar da bir garip duruyor. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (65).png 80,5 KB · Görüntüleme: 93 Ekran Görüntüsü (68).png 10,6 KB · Görüntüleme: 86 Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2022
Arkadaşlar, bilgisayarı açtım ve masaüstündeki uygulumalar böyle gözüküyor. Bununla beraber yazılar da bir garip duruyor.
Çözüm Lychnica 11 Şubat 2022 Serkhan Altay dedi: Dediğiniz ayarları yaptım ve yeniden başlatmama rağmen düzelmedi. 250 GB yer var bundan dolayı olacağını pek zannetmiyorum. En iyi performans için ayarlı. Genişletmek için tıkla... O yüzden bu sorunları yaşıyorsunuz. "bilgisayarım için en iyi olanı Windows seçsin" seçeneğini seçin uygula deyip kapatın düzelecektir sorununuz.
Serkhan Altay dedi: Dediğiniz ayarları yaptım ve yeniden başlatmama rağmen düzelmedi. 250 GB yer var bundan dolayı olacağını pek zannetmiyorum. En iyi performans için ayarlı. Genişletmek için tıkla... O yüzden bu sorunları yaşıyorsunuz. "bilgisayarım için en iyi olanı Windows seçsin" seçeneğini seçin uygula deyip kapatın düzelecektir sorununuz.
Lychnica Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 35 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #11 Serkhan Altay dedi: Evet sorun o sanırım şimdi deneyicem ilgin için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi günler. Artı 0 Eksi
Serkhan Altay dedi: Evet sorun o sanırım şimdi deneyicem ilgin için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi günler.