Rehber Windows 10 ikonlarını tüm Windowslarda kullanmak

Bu çok mantıklı, basit bir batch script yazsak çok güzel olur aslında. Yeni Windows 10 ikonları baya hoşuma gitmişti.
İleride belki onun için veya ona benzer de bir rehber yapabilirim.

Hiçbir sorun olmaz hocam. Dışarıdan yükleme yapsanız bile yine bir sorun olmaz.

Rehber için teşekkürler. Gördüğüm kadarıyla birilerine fayda sağlamışsınız.
Asıl ben teşekkür ederim.

Ben de bunun tam tersini yapmak istiyorum Windows 10'un ikonları bana çok düz geliyor (21H2'nin ikonları da öyle), 7'nin ikonlarını yapmak istiyorum ama adam akıllı kaynak yok.

Ben de onun gelmesini çok bekliyorum. Herhalde yılın sonlarına doğru gelecek.

Evet sanırım ekim ayında gelir.
Bu arada gelmeden kullanabiliyormuşuz.

Ben de bunun tam tersini yapmak istiyorum Windows 10'un ikonları bana çok düz geliyor (21h2'nin ikonları da öyle), 7'nin ikonlarını yapmak istiyorum ama adam akıllı kaynak yok.

Araştırmaya başladım hocam. Sizin gibi nostaji sevenler olursa diye onunda rehberini yapacağım. Sizi etiketlerim.

Bence yeni simgeleri çok beklemeyin. Çok profesyonellikten uzak duruyorlar. 1 aydır yeni simgelerle kullanmama rağmen halen daha gözüm alışamadı gitti şunlara.

Bence yeni simgeleri çok beklemeyin. Çok profesyonellikten uzak duruyorlar. 1 aydır yeni simgelerle kullanmama rağmen halen daha gözüm alışamadı gitti şunlara.

Eki Görüntüle 1005694
İnanılmaz kötü ya. Sanki bilgisayar değil oyuncak hissi veriyor. Umarım eski ikon seçeneği sunulur tekrardan güncelleme gelince.

İnanılmaz kötü ya. Sanki bilgisayar değil oyuncak hissi veriyor. Umarım eski ikon seçeneği sunulur tekrardan güncelleme gelince.

Eki Görüntüle 1005694

Aslında koyu veya açık temada değişen simgeler yapsalar göze daha iyi oturabilir diye düşünüyorum. Siyah temaya renkli ikonlar koymak bence saçma olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…