Windows 10 ile 11 farkı nedir?

kvnc5770

Femtopat
Daha fazla  
İşletim sistemlerinden anlamam fakat 10 var bende. 11 ile ne farkı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 makyajlı Windows 10 gibi düşün. Ben kaç kere geçtim 11'e hep yolum tekrar 10'a çıktı tekrar artık 2025 de Windows 10 desteği bitince geçeceğim. Windows 10 iyidir.

Windows 10'un biraz süslü hali ama Windows 10 kadar iyi değil.

Windows 11 ile Windows 10'un farkı şu. Windows 10 tam anlamıyla oturmuş stabil bir işletim sistemi. Windows 11 hatalarla dolu ve geliştirilmeye devam eden bir işletim sistemi.

Windows 7 ile Windows 10 arasında ne fark var desem yine ayrı bir şey diyemeyecekler ancak küçümsemek için arayüz ve yenilik denmiş.

Teknoloji farkı. Genel olarak düşük donanıma hitap etmeyecek geliştirmeler. Sebebi de aşağıda yazıyor.

Kernel değişmedi diyenler de Google hesabından giriş yaparken Windows 10 gözüküyor!!! diye öğrenmiştir. Bu arada onu da tarayıcının ilettiği veriye göre bakmanız lazım.

Windows 7-8.1 gibi kullanım özelliklerine hitap eden, bazı yönleriyle akıcı ve kernel değişmeden nasıl oluyorsa donanım desteğinin chipset olarak değişmemesine rağmen değiştiği, yeniliklere açık olmak için bir süre test gibi sunulmuş ancak hızla geri bildirimlerle önce kolaylık sonra performans mottosuna geçilen bir işletim sistemi Windows 11. İleride çıkartacakları işletim sistemi için bir denemeye benziyor, köklü değişim öncesi eski donanım desteğini kesmenin ara yolu olarak kullanıldığı için insanlar bu konuda kızgın.

Windows 10 tabanlı olup her şeyi bozulmuş berbatlaştırılmış ağırlaştırılmış saçma sapan sistem. Technopat bile gereken cevabı vermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…