Windows 10 ile beraber gelen uygulamaları kaldıramıyorum

Makaleler
4
Daha fazla  
Xbox'ı kaldırmak için GET-appxpackage *Xbox* | remove-appxpackage
Komutunu PowerShell ekranına yapıştırıp enter diyorum, şöyle bir hata çıkıyor. Yardım eder misiniz?

1592490883617.png

Büyük küçük harflere dikkat ederek birde böyle deneyin.
Kod:
Get-AppxPackage *xbox* | remove-AppxPackage
Yine silinmiyor kırmızı hata mesajı veriyor.
Kod:
Diğer gereksiz uygulamalarıda silmeye kalktığımda hata veriyor.
Kod:
Çözüm yolu yok mu? win 10 2004 kullanıyordum format atıp 1909'a döndüm bu yüzden mi?

Son düzenleme:
Bağlantıdaki yazılım ile kaldırmayı dener misiniz?
Uygulamayı yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.

Ekran Görüntüsü (22).png

Bağlantıdaki yazılım ile kaldırmayı dener misiniz?
Uygulamayı yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.

Eki Görüntüle 594954
Yönetici çalıştırdım ama olmuyor
Bulk crap unistaller güvenli midir? güvenliyse indireyim.

Evet, güvenilir bir yazılımdır. Açık kaynak kodlu bir yazılımdır. Kaynak kodlarına göz atabilirsin.
Kaynak koduna bakmayı bilmiyorum uğraşmak istememde, güvenli diyorsanız öyledir indiriyorum.
Evet, güvenilir bir yazılımdır. Açık kaynak kodlu bir yazılımdır. Kaynak kodlarına göz atabilirsin.
xbox unistall dedim hangisini tik atmalıyım? türkçe yapacaktım programı ama net framework 3.5 yükleme başarısız oldu dedi türkçe yapamadım.
1592492964090.png

Bakar mısınız
@26318
Program ile kaldıramıyorum hocam kaldırma işlemi başarısız oldu diyor yahu! anlamadım gitti!!
Saçma bir şekilde PC'yi yeniden başlattığımda herşeyi silebiliyordum sorunum çözüldü. Bıktım be şu windowsun saçmalıklarından.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı