Model HP W7S99EASistem özelliklerini belirtirseniz daha iyi yardımcı olunabilir. AMD tabanlı yeni grafik kartlarında Windows 8.1'e driver yok diye biliyorum.
1 yıldır kullanıyorum. Sorun sıkıntı yaşamadım. Okuma hızı ilk gün aldığımdan bu yana aynı. Masaüstü PC'de de 1 TB m.2 kullanıyorum problem yaşamadım.Allah'ım dizüstülere bile James Donkey koymuşlar ya...
1 yıldır kullanıyorum. Sorun sıkıntı yaşamadım. Okuma hızı ilk gün aldığımdan bu yana aynı. Masaüstü PC'de de 1 TB m.2 kullanıyorum problem yaşamadım.
Yazılım güncellemesi sıkıntısı var maalesef. Fakat bütçem olsa JD marka almazdım. Zaten laptopta SSD yoktu sonradan montaj yaptım. Fakat gönül isterki Samsung Evo serisinden takayım.Maşallah diyin bari güvenilmiyor o markalara.
Bu bilgisayar ile gelen Windows 10'un pek bir farkı yok stabilite anlamında.HP tarafından tavsiye edilen sürüm 1607. O sürüm ise stabil değil. Açıkçası biraz araştırdım 8.1 10'a göre daha performanslı olduğu belirtilmiş.Bende şansımı deneyip 8.1 kurmak istiyorum. Benim asıl sorunum kurulum ekranında sorun yaşarmıyım? Bios ayarlarında herhangi birşey yapmama gerek varmı?Windows 10'dan Windows 8 yada 8.1'e geçmenin mantıklı olduğunu hiç sanmıyorum. Driver bakımından büyük sıkıntılar yaşarsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.