Windows 10 ile gelen bilgisayara 8.1 kurulur mu?

Fenxy

Kilopat
Yer
İstanbul
Bu bilgisayarı aldığım zaman içinde fabrika çıkışlı olarak Windows 10 ile geliyor. Ben buna Windows 8.1 kurabilir miyim? Kurabilirsem herhangi bir sorun çıkartır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerini belirtirseniz daha iyi yardımcı olunabilir. AMD tabanlı yeni grafik kartlarında Windows 8.1'e driver yok diye biliyorum.

Sistem özelliklerini belirtirseniz daha iyi yardımcı olunabilir. AMD tabanlı yeni grafik kartlarında Windows 8.1'e driver yok diye biliyorum.
Model HP W7S99EA
AMD A8-7410 with R5 graphics
R7 M340
8 GB RAM
1 TB Seagate 5200 RPM HDD
120 GB James Donkey SSD

Allah'ım dizüstülere bile James Donkey koymuşlar ya...

1 yıldır kullanıyorum. Sorun sıkıntı yaşamadım. Okuma hızı ilk gün aldığımdan bu yana aynı. Masaüstü PC'de de 1 TB m.2 kullanıyorum problem yaşamadım.

Maşallah diyin bari güvenilmiyor o markalara.

Windows 10'dan Windows 8 yada 8.1'e geçmenin mantıklı olduğunu hiç sanmıyorum. Driver bakımından büyük sıkıntılar yaşarsınız.
Bu bilgisayar ile gelen Windows 10'un pek bir farkı yok stabilite anlamında.HP tarafından tavsiye edilen sürüm 1607. O sürüm ise stabil değil. Açıkçası biraz araştırdım 8.1 10'a göre daha performanslı olduğu belirtilmiş.Bende şansımı deneyip 8.1 kurmak istiyorum. Benim asıl sorunum kurulum ekranında sorun yaşarmıyım? Bios ayarlarında herhangi birşey yapmama gerek varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…