Windows 10 ile gelen PC'ye 8.1 yüklemek

Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
8
SSD veya HDD modeli
WD
Ekran kartı
Vega 3
İşlemci
Ryzen 3 3200u
Windows 10'la gelen HP dizüstü bilgisayarıma Windows 8.1 yükleyip kullanabilir miyim? Windows 10 uyumlu driverlar sorun çıkartır mı?

çok anlamlı bir hareket olmaz.

Driver sorunu bol bol var sakin bulasmayin. Win 10 iyidir. Optimize edebilirsin.

Driver sorunu bol bol var sakin bulasmayin. Windows 10 iyidir. Optimize edebilirsin.

Vaktinde aynısını denemiştim driver sorunlarıyla çok uğraştım hocam bulaşmayın bence.

Çok anlamlı bir hareket olmaz.

Aslında Windows 11 kullanıyorum şu anda hoparlör sorunundan müzdaribim bu yüzden mecbur 10'a döneceğim. 8.1 oluyorsa HDD olduğu için daha iyi olur diye sordum cevaplarınız için teşekkür ederim. Windows 11'e 2 kez temiz formatla geçtim ve son sürüm driverlarını yükledim. Ancak hoparlör cızırtlı ses sorununu çözemedim. Bir anda geliyor ve birkaç dk sonra kendiliğinden gidiyor. Çok rahatsız ediyor. Statik ses gibi. Buna her türlü şeyi denedim çözüm olmadı, olmuyor. Öneriniz var mı veya yaşadığınız bir sorun mu?

Hoparlör değiştirmeyi deneseniz? (Aynı şey kulaklıkta da oluyor mu?)

Hocam sürücü uyuşmazlığından olabiliyor.

PC'nizin marka ve modeli nedir?

Burada 5 adet ses sürücüsü var. Güncel olanı deneyin:

Sürücüyü yüklemeden önce mutlaka önceki sürücüyü kaldırın. Bu rehberi ses için uygulayın:

Kaldırsan da düzelmiyo lanet bi şey yazılımsal sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…