Windows 10 ile gelen programlar nasıl kaldırılır?

Makaleler
4
Daha fazla  
GeForce Now için Windows 10 illetini yükledik, milyar tane iplemediğim program var. Bunları kaldırmak için PowerShell komutları vardı, onları atarsanız çok sevinirim.

O komutları bilmiyorum ancak arama kısmına program ekle veya kaldır yazıp oradan istediğiniz programları kaldırabilirsiniz. Veya denetim masasından da yapılabilir. Eğer bunlar dışında başka bir şeyden bahsediyorsanız maalesef bilmiyorum.

Haritalar ve fotoğraflar gibi uygulamalar kaldırılmıyor ne yazık ki, kaldırılabilen skype veya grove music uygulamalarını kaldırdım. Kaldırılamayanları kaldırmak istiyorum. Birde detaylı performans arttırma videosu vardı onu arıyorum.

Windows ile gelen programları silerek performans kazanacağınızı sanmıyorum. Sistem düzgün çalışmayabilir.

O kadar detayını maalesef bilemiyorum hocam, arkadaşlar yardımcı olacaktır:

Windows ile gelen programları silerek performans kazanacağınızı sanmıyorum. Sistem düzgün çalışmayabilir.
Tam olarak sistem programları değil, takvim, harita ve xbox vs. gibi arka planda çalışan uygulamalar. Ayrıca bazı işe yaramaz hizmetleride kapatacağım. Yukarıda ki link işime yaradı bayağı bir komut var.

Geforce Now, Windows 7 ve Window 8.1'de de çalışabiliyor. Windows 10 ne alaka Geforce Now için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…