- RAM
- 2x 8 GB RAM DDR4 CL15,16
- SSD veya HDD modeli
- Hi-Level 120 GB SSD WD 1 TB HDD
- Ekran kartı
- Sapphire Radeon RX 560
- Anakart
- Asus H110M-K
- İşlemci
- İntel Core i5-6500
Arkadaşlar ben sorunun sadece Windows Update kaynaklı olduğunu sanıyordum fakat olay çok ciddi sanırım.
Bilgisayara bir şeyler indirmeye çalıştığımda surekli hata alıyorum, bir çözumunu buldum birkaç program için ama Windows Update hala çalışmıyor.
Bu bilgisayar /C:/Users/masaustu/ yazıp indireceğim uygulamanın Setup'unu yazıp linkini CMD uzerinden açınca oluyor fakat Windows Update bir suru guncellenmiyor.
Ayrı sürücü kurmayı bile denedim fakat nafile. Ne yapacağım, bir bilgisi olan var mı?
Bu link uzerindeki 2 yöntemi de denedim ve 1. yöntemdeki DISM komutlarını yazdığımda bu sonuçları aldım.
DISM /onlıne /cleanup-ımage /scanhealth
DISM /onlıne /cleanup-ımage /checkhealth
DISM /onlıne /cleanup-ımage /restorehealth
SFC /scannow
Bilgisayara bir şeyler indirmeye çalıştığımda surekli hata alıyorum, bir çözumunu buldum birkaç program için ama Windows Update hala çalışmıyor.
Bu bilgisayar /C:/Users/masaustu/ yazıp indireceğim uygulamanın Setup'unu yazıp linkini CMD uzerinden açınca oluyor fakat Windows Update bir suru guncellenmiyor.
Ayrı sürücü kurmayı bile denedim fakat nafile. Ne yapacağım, bir bilgisi olan var mı?
Güncelleştirme yüklenirken hata 0x800f0831 - Configuration Manager
Toplu güncelleştirmeyi yüklediğinizde 0x800f083 hatası adlı CBS'yi aldığınız bir sorunu açıklar.
learn.microsoft.com
DISM /onlıne /cleanup-ımage /scanhealth
DISM /onlıne /cleanup-ımage /checkhealth
DISM /onlıne /cleanup-ımage /restorehealth
SFC /scannow
Son düzenleme: