Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.740 Çözümler 10 Yer İstanbul 7 Ocak 2021 #1 Merhaba Windows 10'da nasıl imaj oluştururum büyük boyutlu oyunlarım var format atınca TTNET'le indirmek istemiyorum.
Merhaba Windows 10'da nasıl imaj oluştururum büyük boyutlu oyunlarım var format atınca TTNET'le indirmek istemiyorum.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 7 Ocak 2021 #2 İmaj oluşturmana gerek yok diskler ayrıysa oyunları Windows'un kurulu olmadığı diske at ve format atarkan sadece Windows'un kurulu olduğu diske format atabilirsin eğer diskleri bölmüşsen.
İmaj oluşturmana gerek yok diskler ayrıysa oyunları Windows'un kurulu olmadığı diske at ve format atarkan sadece Windows'un kurulu olduğu diske format atabilirsin eğer diskleri bölmüşsen.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 7 Ocak 2021 #3 Stack dedi: Merhaba Windows 10'da nasıl imaj oluştururum büyük boyutlu oyunlarım var format atınca TTNET'le indirmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunları imaj içine dahil etmek pek mantıklı değil. WinRAR, Chrome, Java gibi yazılımlar dahil edilebilir.
Stack dedi: Merhaba Windows 10'da nasıl imaj oluştururum büyük boyutlu oyunlarım var format atınca TTNET'le indirmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunları imaj içine dahil etmek pek mantıklı değil. WinRAR, Chrome, Java gibi yazılımlar dahil edilebilir.