Windows 10 imleç tema sorunu

Kalim_x

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Şu an Windows 10 kullanıyorum. İmleç ile uzun bastıktan sonra sürükleyip birden çok dosya seçmemizi sağlayan bu özellikteki mavi tema şimdi Windows XP'deki gibi gri bir çerçeve oldu. Bu sorun neyden kaynaklanmış olabilir? IObit Advanced Systemcare programından kaynaklanıyor olabilir mi? Çünkü o programla sistemi temizledikten sonra oldu bu sorun.

Ek Açıklama 2019-11-05 200220.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hiçbir IOBit ürünü kullanmamanızı tavsiye ediyorum. Sorununuzu çözmek içinse şu adımları takip edin:
  1. Başlat menüsüne "Performans" yazın.
  2. Çıkan menüde Görsel Efektler başlığı altından istediğiniz özelliğe tik koyun. Varsayılan olarak "Görev çubuğu küçük resim önizlemelerini kaydet" seçeneği dışındakiler tiklidir.

Öncelikle hiçbir IOBit ürünü kullanmamanızı tavsiye ediyorum. Sorununuzu çözmek içinse şu adımları takip edin:
  1. Başlat menüsüne "Performans" yazın.
  2. Çıkan menüde Görsel Efektler başlığı altından istediğiniz özelliğe tik koyun. Varsayılan olarak "Görev çubuğu küçük resim önizlemelerini kaydet" seçeneği dışındakiler tiklidir.
Çok teşekkür ederim. Peki neden iobit ürünlerini kullanmamalıyım?

Bir sürü uygulaması sistemde kararsızlıklara yol açtığı için forumda önerilmiyor. Driver Booster ve ASC'yi ben de zamanında kullanıp stabilite sorunlarıyla karşılaşmıştım.
Ben pek bir sıkıntı görmedim. Aradan uzun yıllar geçmiş olmalı. o kadar hatayı güncellemelerle düzeltmiş olamaları lazım. Mesela benim laptopumun bir driverını güncelleyemeyordu driver booster. 1 yıldır kullanmıyordum. şimdi kurayım dedim yine aynı laptopa. bu sefer hatasız bir şekilde bütün donanımları güncelledi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı