B BingBangBong Femtopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 6 5 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar laptop açılırken bu hatayı alıyorum, dün aldım laptopu bugün böyle oldu ne yapmam gerekiyor? Dosya Ekleri IMG_20200905_140010.jpg 624,7 KB · Görüntüleme: 57 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2020
Arkadaşlar laptop açılırken bu hatayı alıyorum, dün aldım laptopu bugün böyle oldu ne yapmam gerekiyor?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2020 #2 Eğer bios tan sata ide gibi ayarları değiştirdiyseniz sata yapın. Değiştirmediyseniz bios u default ayarlara getirip tekrar deneyin.
Eğer bios tan sata ide gibi ayarları değiştirdiyseniz sata yapın. Değiştirmediyseniz bios u default ayarlara getirip tekrar deneyin.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 5 Eylül 2020 #3 Yeniden başlat geçmediyse kasa açılmış ve bir şeyleri dokanmış olabilirsiniz.
B BingBangBong Femtopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 6 5 Eylül 2020 #4 264523 dedi: Yeniden başlat geçmediyse kasa açılmış ve bir şeyleri dokanmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yeni laptoplar dün aldım
264523 dedi: Yeniden başlat geçmediyse kasa açılmış ve bir şeyleri dokanmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yeni laptoplar dün aldım
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2020 #5 Ee sonuç nedir? Peki ne yaptıktan sonra bu hatayı aldın?
B BingBangBong Femtopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 6 5 Eylül 2020 #6 Yeniden başlat dedim Assecreed dedi: Ee sonuç nedir? Peki ne yaptıktan sonra bu hatayı aldın? Genişletmek için tıkla... Yine denedim 3. Seferde açıldı yeniden başlat dedim öncesinde MSI after burner indirmiştim yeniden başlat demiştim şuan açıldı Assecreed dedi: Ee sonuç nedir? Peki ne yaptıktan sonra bu hatayı aldın? Genişletmek için tıkla... Bir de Windows update den çok küçük bir güncelleme yapmıştım saniye sürmüştü Assecreed dedi: Ee sonuç nedir? Peki ne yaptıktan sonra bu hatayı aldın? Genişletmek için tıkla... Neden böyle oldu ki Assecreed dedi: Ee sonuç nedir? Peki ne yaptıktan sonra bu hatayı aldın? Genişletmek için tıkla... Bu geldi galiba guncellemede sıkıntı var Dosya Ekleri 15993066542402608656153602061865.jpg 873,3 KB · Görüntüleme: 50 Son düzenleme: 5 Eylül 2020
Yeniden başlat dedim Assecreed dedi: Ee sonuç nedir? Peki ne yaptıktan sonra bu hatayı aldın? Genişletmek için tıkla... Yine denedim 3. Seferde açıldı yeniden başlat dedim öncesinde MSI after burner indirmiştim yeniden başlat demiştim şuan açıldı Assecreed dedi: Ee sonuç nedir? Peki ne yaptıktan sonra bu hatayı aldın? Genişletmek için tıkla... Bir de Windows update den çok küçük bir güncelleme yapmıştım saniye sürmüştü Assecreed dedi: Ee sonuç nedir? Peki ne yaptıktan sonra bu hatayı aldın? Genişletmek için tıkla... Neden böyle oldu ki Assecreed dedi: Ee sonuç nedir? Peki ne yaptıktan sonra bu hatayı aldın? Genişletmek için tıkla... Bu geldi galiba guncellemede sıkıntı var
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2020 #7 Şuanlık bir güncelleme yükleme yeni olan güncelleme sıkıntılı olmalı.
B BingBangBong Femtopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 6 5 Eylül 2020 #8 Assecreed dedi: Şuanlık bir güncelleme yükleme yeni olan güncelleme sıkıntılı olmalı. Genişletmek için tıkla... Evet Windows yüklü güncellemeyi kendisi kaldırdı bilgisayar açıldı böylece
Assecreed dedi: Şuanlık bir güncelleme yükleme yeni olan güncelleme sıkıntılı olmalı. Genişletmek için tıkla... Evet Windows yüklü güncellemeyi kendisi kaldırdı bilgisayar açıldı böylece