BatuhanY54 Hectopat Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 21 13 Temmuz 2020 #1 Bilgisayarı açıyorum otomatik onarıma hazırlanıyor diyor yeniden başlat diyorum ve bu ekran cıkıyor. Tam olarak neden oldu ne zaman başladı bilmiyorum, ama 2 aya yakın bir süredir böyle çözümü bilen varsa yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2020
Bilgisayarı açıyorum otomatik onarıma hazırlanıyor diyor yeniden başlat diyorum ve bu ekran cıkıyor. Tam olarak neden oldu ne zaman başladı bilmiyorum, ama 2 aya yakın bir süredir böyle çözümü bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 14 Temmuz 2020 #2 Boot ayarlarını doğru yaptığınıza emin olup, SSD/HDD girişlerinin doğru yerde ve sıkı takılı olduğuna emin olun.
Boot ayarlarını doğru yaptığınıza emin olup, SSD/HDD girişlerinin doğru yerde ve sıkı takılı olduğuna emin olun.
BatuhanY54 Hectopat Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 21 20 Temmuz 2020 #3 . Murat5038 dedi: Boot ayarlarını doğru yaptığınıza emin olup, SSD/HDD girişlerinin doğru yerde ve sıkı takılı olduğuna emin olun. Genişletmek için tıkla... Ayarlar defaultta zaten HDD'de takılı sanırsam bozuldu harddisk. Son düzenleme: 31 Temmuz 2020
. Murat5038 dedi: Boot ayarlarını doğru yaptığınıza emin olup, SSD/HDD girişlerinin doğru yerde ve sıkı takılı olduğuna emin olun. Genişletmek için tıkla... Ayarlar defaultta zaten HDD'de takılı sanırsam bozuldu harddisk.