Windows 10 İndirilen Müzikleri Oynatma Sorunu

percy

Hectopat
Makaleler
1
İnternetten müzik indirirken indirilenler klasörüne atmıyor. Şarkıyı kendim bulunca silmek ister misin gibi soru soruyor.(Dosya konumu app data>Son kullanılan ögelerde). İndirdiğim şarkıları oynatamıyorum ve bulamıyorum. Ancak araya basınca çıkıyor. Bulduğumda ise açmıyor.

1504277995473.jpg

İnternetten müzik indirirken indirilenler klasörüne atmıyor.
Kullandığın tarayıcı Chrome, Firefox, Opera vs. kaldır tekrar kur yada ayarlarında varsayılan ayarlara geri dön ve uzantılar bölümünde tanımadığın varsa kaldır. MP3 indirmek için eğer başka bir program kullanıyorsan, onunda ayarlarına gir ve dosya indirme klasörünün yerini değiştir. Seçeceğin klasör, App Data dışında masaüstünde yeni oluşturacağın bir klasör olabilir. Bu işlemlerden sonra masaüstünde klasöre indirdiğin MP3'leri Hala açamıyorsan, MP3'ü sağ tıkla, Özellikler'e gir birlikte/bununla aç bölümünde Windows 7/8/8.1 için Windows Media Player'i, Windows 10 içinde Groove'yi seç uygula de tamamdır.
Not: Tabiki başka Müzik Çalar uygulaman varsa onuda seçebilirsin, Winamp, AIMP gibi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı