Windows 10 indirme bağlantısı

1guest12345

Hectopat
@Recep Baltaş'ın sabit konuda vermiş olduğu şu:
MEGA
bağlantıdaki .iso dosyası MediaCreationTool ile indirilen iso ile aynı mıdır?
MediaCreationTool ile problem yaşadığım için bu linkten indiriceğim beta olup olmadığını merak ettim.

(Merak edenler için MediaCreationTool ile ilgili sorunum : C'de fazla yerim kalmadığı için ve indirme ve iso oluşturma işlemlerini de program c'de yaptığı için bir türlü iso dosyasını oluşturamadım. Açabildiğim kadar yer açmama rağmen. Boş 6.00 GB.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep Baltaş bu bağlantıyı 29 Temmuz'dan sonra verdiyse sorun çıkmaz. Sadece son güncellemeleri yapmanız gerekir. İsterseniz direk usb'ye yazdırabiliyorsunuz galiba MediaCreationTool ile.

Recep Baltaş bu bağlantıyı 29 Temmuz'dan sonra verdiyse sorun çıkmaz. Sadece son güncellemeleri yapmanız gerekir. İsterseniz direk usb'ye yazdırabiliyorsunuz galiba MediaCreationTool ile.

Usb ye yazdırma seçeneğinide denedim fakat program dosyaları c ye indirip iso yu da c ye hazırlayıp öyle usb ye yazdırmaya çalıştığı için sıkıntı çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sormanıza gerek var mı hocam? 29 temmuz'dan itibaren beta yayınlayacağını zannetmem.

Başka indirme bağlantısı vereyim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…