Windows 10 Insider Preview 14959 - Hata 0x80240031

hahmet57

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 gündür 14959 güncellemesini yapmaya çalışıyorum. Fakat olmuyor. Güncellemeyi buluyor evet ama indirmeye başladığı sırada ya %0'dan büyük (örn. %17, %23) gibi bir yükleme yüzdesi ile başlıyor ve ilerlemiyor, ya %25,50,75,100 diye artarak hata veriyor, ya bir yere kadar geliyor, duruyor ve hiç devam etmiyor (Güncellenmesini beklemek için 14 saat bilgisayarımı açık tuttum, gece şu anda hatırlamadığım bir yüzdede iken ertesi gün öğleden sonra hala aynı yüzdede idi) ya da (en can alıcı noktası) güncelleme %100 iniyor, masum bir şekilde yükleme basamaklarını birer birer çıkıyor. Zaten indirildiği sırada internette bir yavaşlama oluyor anlıyorum ki indiriliyor. Ama %100'e geldiğinde ise yükleme hatası veriyor. (Hata 0x80240031) Daha önceki 1607 yapısı için başka kullanıcılara Microsoft tarafından önerilen bir ton şeyi denedim. "AllUpdate.bat" dosyasından, temiz önyüklemeye hatta CMD komutlarına kadar her şeyi denedim. Olmuyor. Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sisteminiz orijinal mi? Kurulumu kim yaptı?
İşletim sistemim orijinal. Kurulum pc'nin kendisi yapıyor normalde. ben dokunmuyorum. güncellemeyi buluyor indiriyor ve kuruyor. ama 3 gündür bununla uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…