Windows 10 Insider sürümleri kullanılır mı?

Dosyalarımın %95'i zaten D sürücüsünde. C sürücüsündekileri de hiç yedekleme gereği duymuyorum zira format sırasında zaten yedekleyebiliyorum.
Merak ettiğim bir konu var. Oyunlarda Beta sürümleri tavsiye etmiyorlar fakat deneyimlediğim Beta'ların neredeyse hiçbirinde sorun yaşamadım. Acaba Windows'ta nasıl oluyor da oyunlara göre kat kat kat daha fazla bug oluyor Beta sürümlerde?
Cortana eklenmiş derken Türkçe desteği mi yoksa başka bir şeyden mi bahsediyorsun?
Cortana sadece İngilizce versiyonu ile çalışıyor. Ve dediğim gibi D: Sürücüsünde olsa bile Windows'un açıklarından yararlanabilecek fidye virüsleri şifreleyebilir. Zaten betadaki amaç yeni özellikleri erken görmekten çok yeni hataları geliştiricilere bildirmektir. Windows ise oyunları kendisi başlatıyorsa ve nasıl ki oyunları çalıştırıp sistemi başlatan o ise hataların oyunlardan çıkması çok yüksek.
İşim çıktı gitmen gerekiyor. Herkese iyi forumlar...

Cortana sadece İngilizce versiyonu ile çalışıyor. Ve dediğim gibi D: Sürücüsünde olsa bile Windows'un açıklarından yararlanabilecek fidye virüsleri şifreleyebilir. Zaten Beta'daki amaç yeni özellikleri erken görmekten çok yeni hataları geliştiricilere bildirmektir. Windows ise oyunları kendisi başlatıyorsa ve nasıl ki oyunları çalıştırıp sistemi başlatan o ise hataların oyunlardan çıkması çok yüksek.
Dediğin o ise Cortana zaten uzun zamandır vardı. (1507'de bile)
Neyse, çok fazla zorlamayayım o zaman. 1909 ile devam etmek en iyisi olacak gibi görünüyor.
Ayrıca dediğim gibi sistem dilim zaten İngilizce. Türkçe Windows kullanmaktan nefret ediyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı