Windows 10 Intel Core M İşlemci Hızı ve Kullanımı Sınırlanma Sorunu

bLind

Hectopat
İnternette araştırma yaptım ama ne yaptıysam bu sorunu çözemedim. Bilgisayar çok fazla kasıyor, görev yöneticisinden baktığımda işlemci hızı ve kullanımı sınırlanmış hız 0.8GHz ve kullanımda %40'ı geçmiyor bazen arttığı oluyor. Sırf deneme amaçlı windows7 kurdum ki bu işletim sisteminde driver vs çok sorunlu, ekran çözünürlüğü 4k olduğu için ölçeklemede sorun oluyor ama win7'de işlemci hızı ile ilgili bir sorun yaşamadım çok daha akıcı oluyor bilgisayar. Yardımlarınızı bekliyorum ben işin içinden çıkamadım. Şu an Windows 10 en güncel ISO indirip kurdum ama durum yine böyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba işlemci sınırlamasını kaldırmak için güç seçeneklerine gir, bilgisayarı Dengeli(önerilen) moda al sağ tarafta plan ayarlarını değiştire bas, plan parlaklığının altında gelişmiş güç ayarlarını değiştire gir, işlemci güç yönetemini bul, en yüksek işlemci durumunu 100 yap işlemi onayla ve çık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…