Arkadaşlar hepinize önce merhaba iyi forumlar dilerim,
Yaklaşık 2-3 gün önce bilgisayarıma recovery attım dizüstü asus windows10 64bit işletim sistemi kullanıyorum. Kullandığım programları indirdim kurdum sıkıntı yok ekran kartımı güncelledim vs o günün sonunda bilgisayarımı normal bir şekilde başlattan kapat dediğimde bilgisayarımın ekranı kapandı ama güç ışığı hala yanmaya devam ediyordu ve fan çalışıyordu ben de power tuşuna basılı tutup kapatmak zorunda kaldım bu şekilde de bilgisayara zarar vermesinden korkuyorum. Birkaç bir yerde araştırdım sorunun intelin kendi dahili ekran kartından olduğunu gördüm güncellediğimde sorunun ortadan kalkıcağını söylediler şuanki sistemime uygun bi driver buldum hatta intel'in canlı destek ekibiyle iletişime geçip uygun driveri indirdim fakat aygıt yöneticisinden driveri kuramıyorum. Manuel olarakta denedim son sürümü indirmeme rağmen kurduğu sürüm eski sürüm oluyor exe olarak kurmayı denediğimde yüklenmekte olan sürücü bilgisayar için tanımlanmamış diyor bunu intel canlı destek ekibine söylediğimde aygıt yöneticisinden 2. bir yol söylediler o yolları takip ettim o şekil kurulum oldu fakat dediğim gibi en son sürümü kurmama rağmen kurulan sürüm eski bu sebeple problem yaratmaya devam ediyor bilgisayarımın kapağını kapatınca uykuya geçiyor kapağını açıncada uykudan uyanmıyor tekrar powera basılı tutup kapatmak zorunda kalıyorum. Yeniden başlat dediğimde bazen tamamen kapanıyor çözüm yolları nedir ne yapmam lazım? Yanlış bir yol mu izlemişim tecubesi olan arkadaşlardan veya değerli forum yetkililerinden yardım bekliyorum teşekkür ederim.
Resim1: