AHSG58 Zeptopat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #31 RDJ dedi: Hocam dediğinizi yaptım şimdi ne yapayım? Genişletmek için tıkla... PC yeniden başlat olmazsa yapacak bir şey yok
RDJ dedi: Hocam dediğinizi yaptım şimdi ne yapayım? Genişletmek için tıkla... PC yeniden başlat olmazsa yapacak bir şey yok
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 20 Temmuz 2023 #32 553974 dedi: Hayır indirip bilgisayarda çalıştıracaksınız. O yüzden laptopı kablo ile internete bağlamanız lazım. Wifi sürücüsü. Genişletmek için tıkla... Hocam usb ile taktım İnterneti nasıl vericem? AHSG58 dedi: PC yeniden başlat olmazsa yapacak bir şey yok Genişletmek için tıkla... Hocam başlattım zaten sürekli olmuyor.
553974 dedi: Hayır indirip bilgisayarda çalıştıracaksınız. O yüzden laptopı kablo ile internete bağlamanız lazım. Wifi sürücüsü. Genişletmek için tıkla... Hocam usb ile taktım İnterneti nasıl vericem? AHSG58 dedi: PC yeniden başlat olmazsa yapacak bir şey yok Genişletmek için tıkla... Hocam başlattım zaten sürekli olmuyor.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.456 Makaleler 5 Çözümler 310 20 Temmuz 2023 #33 RDJ dedi: Hocam USB ile taktım İnterneti nasıl vereceğim? Hocam başlattım zaten sürekli olmuyor. Genişletmek için tıkla... Telefon üzerinde USB seçenekleri kısmından USB Tethering'i seçeceksiniz.
RDJ dedi: Hocam USB ile taktım İnterneti nasıl vereceğim? Hocam başlattım zaten sürekli olmuyor. Genişletmek için tıkla... Telefon üzerinde USB seçenekleri kısmından USB Tethering'i seçeceksiniz.
5 553974 Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 3.299 Çözümler 45 20 Temmuz 2023 #34 RDJ dedi: Hocam usb ile taktım İnterneti nasıl vericem? Hocam başlattım zaten sürekli olmuyor. Genişletmek için tıkla... Kablo ile bağlayınca telefonun ayarlar menüsünden mobil ağa girin. Bağlantı paylaşımı gibi bir seçenek olacak orada usb'yi açın.
RDJ dedi: Hocam usb ile taktım İnterneti nasıl vericem? Hocam başlattım zaten sürekli olmuyor. Genişletmek için tıkla... Kablo ile bağlayınca telefonun ayarlar menüsünden mobil ağa girin. Bağlantı paylaşımı gibi bir seçenek olacak orada usb'yi açın.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 20 Temmuz 2023 #35 Rona dedi: Telefon üzerinde USB seçenekleri kısmından USB Tethering'i seçeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım şimdi ne yapıcam?
Rona dedi: Telefon üzerinde USB seçenekleri kısmından USB Tethering'i seçeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım şimdi ne yapıcam?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.456 Makaleler 5 Çözümler 310 20 Temmuz 2023 #36 RDJ dedi: Hocam yaptım şimdi ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Broadcom sürücülerini indireceksiniz hocam.
RDJ dedi: Hocam yaptım şimdi ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Broadcom sürücülerini indireceksiniz hocam.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 20 Temmuz 2023 #37 Rona dedi: Broadcom sürücülerini indireceksiniz hocam. Genişletmek için tıkla... hocam onu nerden indircem link atar mısınız? Rona dedi: Broadcom sürücülerini indireceksiniz hocam. Genişletmek için tıkla... ağ yarlarını da sıfırladım yeniden de başlattım komut istemcisine ip reset de yazdım halledemedim hocam
Rona dedi: Broadcom sürücülerini indireceksiniz hocam. Genişletmek için tıkla... hocam onu nerden indircem link atar mısınız? Rona dedi: Broadcom sürücülerini indireceksiniz hocam. Genişletmek için tıkla... ağ yarlarını da sıfırladım yeniden de başlattım komut istemcisine ip reset de yazdım halledemedim hocam
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.456 Makaleler 5 Çözümler 310 20 Temmuz 2023 #38 RDJ dedi: Hocam onu nereden indireceğim link atar mısınız? Ağ yarlarını da sıfırladım yeniden de başlattım komut istemcisine IP reset de yazdım halledemedim hocam Genişletmek için tıkla... @553974 hocamın attığı linkteki dosyayı indirin hocam.
RDJ dedi: Hocam onu nereden indireceğim link atar mısınız? Ağ yarlarını da sıfırladım yeniden de başlattım komut istemcisine IP reset de yazdım halledemedim hocam Genişletmek için tıkla... @553974 hocamın attığı linkteki dosyayı indirin hocam.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 20 Temmuz 2023 #39 Rona dedi: @553974 hocamın attığı linkteki dosyayı indirin hocam. Genişletmek için tıkla... iniyor hocam şuan. Rona dedi: @553974 hocamın attığı linkteki dosyayı indirin hocam. Genişletmek için tıkla... dosya indi hocam ne yapıcam şimdi?
Rona dedi: @553974 hocamın attığı linkteki dosyayı indirin hocam. Genişletmek için tıkla... iniyor hocam şuan. Rona dedi: @553974 hocamın attığı linkteki dosyayı indirin hocam. Genişletmek için tıkla... dosya indi hocam ne yapıcam şimdi?
5 553974 Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 3.299 Çözümler 45 20 Temmuz 2023 #40 RDJ dedi: iniyor hocam şuan. dosya indi hocam ne yapıcam şimdi? Genişletmek için tıkla... Dosyayı çalıştırıp İleri ileri onay vere vere kurun.
RDJ dedi: iniyor hocam şuan. dosya indi hocam ne yapıcam şimdi? Genişletmek için tıkla... Dosyayı çalıştırıp İleri ileri onay vere vere kurun.