Maxoutpay Megapat Katılım 17 Haziran 2015 Mesajlar 59 Makaleler 2 30 Temmuz 2015 #1 Arkadaşlar yakında windows 10 a geçeceğim ama windows 10 a geçen bazı kişilerde İnternete girdiklerinde "İnternetiniz aktifleştirilmedi" diyor bende başıma gelmesinden koruyorum. Bunun için herhangi bir çözüm var mı ? @Murat5038
Arkadaşlar yakında windows 10 a geçeceğim ama windows 10 a geçen bazı kişilerde İnternete girdiklerinde "İnternetiniz aktifleştirilmedi" diyor bende başıma gelmesinden koruyorum. Bunun için herhangi bir çözüm var mı ? @Murat5038
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 30 Temmuz 2015 #2 Maxoutpay dedi: İnternetiniz aktifleştirilmedi Genişletmek için tıkla... Bu uyarıyı daha görmedim. Eğer alırsanız yardımcı oluruz. Ancak hata'da mantık hatası var belirteyim.
Maxoutpay dedi: İnternetiniz aktifleştirilmedi Genişletmek için tıkla... Bu uyarıyı daha görmedim. Eğer alırsanız yardımcı oluruz. Ancak hata'da mantık hatası var belirteyim.