Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.383 Çözümler 565 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #11 cagataygedik dedi: Hayır yok. İnternetim var bu arada. İnternet yok yazıyor ama var. Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlayın. GoodbyeDPI varsa kaldırın. Antivirüs kullanıyorsanız geçici olarak devre dışı bırakın.
cagataygedik dedi: Hayır yok. İnternetim var bu arada. İnternet yok yazıyor ama var. Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlayın. GoodbyeDPI varsa kaldırın. Antivirüs kullanıyorsanız geçici olarak devre dışı bırakın.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.210 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #12 Modlu Windows mu? Genellikle AtlasOS'da bu sorun oluşuyor. Bir arkadaşımda olmuştu, ben bilgisayarımdan onun ethernet sürücülerini bulup indirmiştim sonra USB ile ona vermiştim öyle düzelmişti.
Modlu Windows mu? Genellikle AtlasOS'da bu sorun oluşuyor. Bir arkadaşımda olmuştu, ben bilgisayarımdan onun ethernet sürücülerini bulup indirmiştim sonra USB ile ona vermiştim öyle düzelmişti.
C cagataygedik Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 458 24 Temmuz 2025 #13 Hayır modlu değil. Benim garibime giden PC'nin internete giriyor olup Microsoft Strore'un girmemesi garip değil mi?
Hayır modlu değil. Benim garibime giden PC'nin internete giriyor olup Microsoft Strore'un girmemesi garip değil mi?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.733 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #14 Ağ kartını güncelle ilk iş, bilmiyorsan sistemini detaylıca belirt sürücünü vereyim.