Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Windows 10 "ırql not less or equal" mavi ekran hatası
Merhaba dostlar. Başlıkta belirttiğim sorunu yaşamaktayım. Az önce oyun oynuyorken ve 3 gün önce bu sorunu yaşadım.
Bu arada dahili ekran kartlı işlemci (i5 4670K) kullanıyorum, sistemimde harici bir ekran kartı yok.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Tamamdır dostum sağ olasın. Bilmem etkisi var mı ama tak çıkar yaparken anakarta BIOS pilini takmayı unutmuşum şimdi onu taktım bakalım sorun düzelecek mi. BIOS'u eski sürümde tutma sebebim hatırladığım kadarıyla bu sürümde O.C desteği olması, yeni sürümlerde olmaması. Diğer çözümü deneyeceğim. Bir süre buraya bir şey yazmazsam çözülmüş demektir.