G Gapo Centipat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #1 RAM ddr4 32 mhz SSD veya HDD modeli kingston 500 gb m2 Ekran kartı msi gtx 1060 6 gb Anakart ms z370 gaming m5 İşlemci i5 8600k Merhaba arkadaşlar, halihazırda kullandığım sistemde anakart ve işlemci değişikliği yaptım ve temiz bir kurulum ile bu hatayı almaya başladım. Yardımcı olursanız sevinirim. Minidump: dump.rar Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2023
Merhaba arkadaşlar, halihazırda kullandığım sistemde anakart ve işlemci değişikliği yaptım ve temiz bir kurulum ile bu hatayı almaya başladım. Yardımcı olursanız sevinirim. Minidump: dump.rar
KS KS G Gapo Centipat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #11 claus dedi: Sağlam bir ve güçlü bir PSU ile test etme imkanın var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimal PSU'dan kaynaklı, bugün servise bırakacağım kasayı. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
claus dedi: Sağlam bir ve güçlü bir PSU ile test etme imkanın var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimal PSU'dan kaynaklı, bugün servise bırakacağım kasayı.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Finder Çözüme Giden Yol Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 35.880 Makaleler 60 Çözümler 797 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #12 Gapo dedi: Hocam büyük ihtimal PSU'dan kaynaklı bugün servise bırakacağım kasayı. Genişletmek için tıkla... Bence de, gelişmeleri bildirirsin Artı 0 Eksi
Gapo dedi: Hocam büyük ihtimal PSU'dan kaynaklı bugün servise bırakacağım kasayı. Genişletmek için tıkla... Bence de, gelişmeleri bildirirsin