Windows 10 isim değiştirme nasıl yapılır?

Quadron

Kilopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bilgisayara format attırdıktan sonra ismimin değiştiğini gördüm. Yani değişmekten kastım C diskine girip kullanıcılara girince bilgisayarımın markası “monster” yazıyor. Normalde orada benim ismim yazardı. Öyle çok önemli bir şey değil ama canımı sıkıyor. Nasıl değiştiririm ben bunu acaba?

Dosya Ekleri

• resim_2023-03-13_012544108.png
    13,5 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleyen: Moderatör:

Direkt olarak elle değiştirmenizi asla ve asla önermem birçok şey bozulabilir. Bence bir temiz kurulum yapın. İstediğiniz ismi girmek istiyorsanız Windows kurarken çevrimdışı modda kurmanız gerekir o zaman istediğiniz ismi verebiliyorsunuz. Outlook hesabı ile kurmayı denerseniz hep bir yerden bir harf alıyor. Mesela Outlook'da ismim Serhat olmasına rağmen her seferinde serha diye kuruyor.

Yeni kullanıcı hesabı oluşturun, bu hesap yönetici haklarına sahip olsun. Yeni hesaba geçin. Eski hesaptaki önemli dosyaları yeni hesaba kopyalayın ve eski hesabı silin. Diğer yöntemlerde sorun çıkıyor bizzat denedim.

Mevcut kullanıcı isminizi değiştirmek için:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…