Çözüldü Windows 10 İşlem merkezi ve takvim açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
30 Ağustos tarihli Windows 10 güncellemesini yaptıktan sonra görev çubuğunda bulunan takvim ve işlem merkezi açılmıyor. Bir çok şeyi denedim, güncelleştirmeyi tekrar yaptım yine açılmadı. Bunun bir çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sistem simgelerinde açık gözüküyordu, tek problem sağ alt köşede olan işlem merkezi simgesine tıkladığım zaman ne açılıyor ne bir tepki veriyordu. Windows güncellemesini eski sürüme çevirince düzeldi.
Merhaba,

Win tuşuna basın.
CMD yazın.
Çıkan sonucu yönetici olarak çalıştırın.
Açılan ekrana tırnaklar olmadan "sfc /scannow" yazın ve entera basın.
Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Sorun devam ederse:
Tırnaklar olmadan "dism /online /cleanup-image /scanhealth" (hata çıkarsa bir sonraki komutu kullanın ve bu komutu yazmadan önce internet bağlantınız olduğunu kontrol edin) yazın ve entera basın.
Tırnaklar olmadan "dism /online /cleanup-image /restorehealth" yazın ve entera basın.

Sorun devam ederse buradan yazarsınız ben yardımcı olmaya çalışacağım.

@FDDeathWing dediklerinizi iki kez yaptım, ama bir şey değişmedi. Sorun devam ediyor.

Edit: Windows güncelleştirmesini bir eski sürüme çektim, sorun düzeldi.

Son düzenleme:
Ayarlarda işlem merkezi aşağıda yer alan resimdeki gibi mi görünüyor yoksa saydam mı?

Kapatıp açılabiliyor mu yani? Kapatıp tekrar açın sonra tekrar bakalım.

Sistem simgelerinde açık gözüküyordu, tek problem sağ alt köşede olan işlem merkezi simgesine tıkladığım zaman ne açılıyor ne bir tepki veriyordu. Windows güncellemesini eski sürüme çevirince düzeldi.

Çözüm
hizmetlerden "Ağ Bağlantısı aracısı" etkinleeştirilmelidir. Benim sorun öyle çözüldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…