Çözüldü Windows 10 İşletim Sistemi Kurulumu Tamamlanamama Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HALİL BULUT

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar iyi günler dilerim.

Attığım fotoğraflarda görüldüğü gibi bilgisayarıma format atmak için Windows 10'un ''Bu bilgisayarı sıfırla''seçeneğini kullandım. Kendini sıfırladıktan sonra bu adımda kaldıve ne yaparsam yapayım bu adımı atlayamıyorum. Bu adımlarda devam et e tıklıyorum bir süre bekliyorum sonra bilgisayar kendine reset atıyor ve tekrardan aynı konuma geliyor lütfen yardım edin.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2019-06-15 at 21.22.37 (1).jpeg
    68 KB · Görüntüleme: 117
  • WhatsApp Image 2019-06-15 at 21.22.38.jpeg
    112,4 KB · Görüntüleme: 116
  • WhatsApp Image 2019-06-15 at 21.22.37.jpeg
    85,3 KB · Görüntüleme: 106
Bilgisayarın videosunu çekip atar iseniz çok iyi olur. Ama lütfen yeniden başlatıp detaylı çekim yapın.
2-3 dakika bu ekranda kaldıktan sonra yine aynı şey oluyor. Resetleniyor ve yine aynı ekran. “Yüklenilen dosya izin verilen bir dosya uzantısına sahip değil.” Hatası alıyorum size mesaj olarak atmayı deneyeceğim.

Siz genede bir video çekseniz iyi olur. Son olarak Windows işletim sistemini hangi siteden indirdiniz? ISO dosyası bozuk yada eksik olabilir.

Özel mesaj olarak da atamadım. Olay şeyi detaylı anlatmam belki size yardımcı oluyor. Bilgisayarı açınca ilk olarak 1. Fotoğraf çıkıyor sonra “Enter” tuşuna basınca 2. Ekran “Enter” tuşuna tekrar basınca bizden internet bağlantısı istiyor onu yapıyorum tekrar “Enter” sonra 2. Fofoğrafta olduğu gibi 5-10 dakika bekliyorum sonra bilgisayar resetleniyor aynı şeyleri tekrar yapmamı istiyor.

Windows 10 başlangıç onarmasını denediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…