S SpectrumXs Centipat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 205 2 Eylül 2019 #1 Windows 10 ISO dosyasını Rufus ile yazdırıyorum. Yaklaşık 30 dk oldu ama bitmedi devam ediyor. Normal mi? Laptop dan yapıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2019
Windows 10 ISO dosyasını Rufus ile yazdırıyorum. Yaklaşık 30 dk oldu ama bitmedi devam ediyor. Normal mi? Laptop dan yapıyorum.
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2019 #2 Normal değil. İptal edin ve tekrar deneyin. Flash bellek de sorunlu olabilir.
S SpectrumXs Centipat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 205 2 Eylül 2019 #3 Fatih Işık dedi: Normal değil. İptal edin ve tekrar deneyin. Flash bellek de sorunlu olabilir. Genişletmek için tıkla... İptal ettim. İptal ettiğim için bi sıkıntı olur mu flaşda? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2019
Fatih Işık dedi: Normal değil. İptal edin ve tekrar deneyin. Flash bellek de sorunlu olabilir. Genişletmek için tıkla... İptal ettim. İptal ettiğim için bi sıkıntı olur mu flaşda?
E Eleven Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 67 Yer Birmingham Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2019 #4 SpectrumXs dedi: İptal ettim. İptal ettiğim için bi sıkıntı olur mu flaş da? Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz tekrar biçimlendirebilirsiniz.
SpectrumXs dedi: İptal ettim. İptal ettiğim için bi sıkıntı olur mu flaş da? Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz tekrar biçimlendirebilirsiniz.
S SpectrumXs Centipat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 205 2 Eylül 2019 #5 Eleven dedi: Hayır olmaz tekrar biçimlendirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kaç dk da yazdırır ortalama?
Eleven dedi: Hayır olmaz tekrar biçimlendirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kaç dk da yazdırır ortalama?
E Eleven Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 67 Yer Birmingham Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2019 #6 SpectrumXs dedi: Kaç dk da yazdırır ortalama? Genişletmek için tıkla... Bende Samsung Bar Plus 32GB usb bellek var 2 dakika ya sürüyor ya sürmüyor değişkendir yani ortalama 5 dakika olması lazım.
SpectrumXs dedi: Kaç dk da yazdırır ortalama? Genişletmek için tıkla... Bende Samsung Bar Plus 32GB usb bellek var 2 dakika ya sürüyor ya sürmüyor değişkendir yani ortalama 5 dakika olması lazım.
S SpectrumXs Centipat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 205 2 Eylül 2019 #7 Fatih Işık dedi: Normal değil. İptal edin ve tekrar deneyin. Flash bellek de sorunlu olabilir. Genişletmek için tıkla... Kaç dakika da olması gerekir tahminen? 8 dk oldu şuan. Eleven dedi: Bende Samsung Bar Plus 32GB usb bellek var 2 dakika ya sürüyor ya sürmüyor değişkendir yani ortalama 5 dakika olması lazım. Genişletmek için tıkla... Benim flaş bellek 20 tl lik bişey. A101 den almıştım onun etkisi olur mu? Eleven dedi: Bende Samsung Bar Plus 32GB usb bellek var 2 dakika ya sürüyor ya sürmüyor değişkendir yani ortalama 5 dakika olması lazım. Genişletmek için tıkla... Kardeşim SSD'ye Windows 10 kurmaya çalışıyorum fakat bir problem var yardım eder misin? Sorun da bu. Dosya Ekleri IMG_20190904_160529.jpg 1,3 MB · Görüntüleme: 48 Son düzenleme: 4 Eylül 2019
Fatih Işık dedi: Normal değil. İptal edin ve tekrar deneyin. Flash bellek de sorunlu olabilir. Genişletmek için tıkla... Kaç dakika da olması gerekir tahminen? 8 dk oldu şuan. Eleven dedi: Bende Samsung Bar Plus 32GB usb bellek var 2 dakika ya sürüyor ya sürmüyor değişkendir yani ortalama 5 dakika olması lazım. Genişletmek için tıkla... Benim flaş bellek 20 tl lik bişey. A101 den almıştım onun etkisi olur mu? Eleven dedi: Bende Samsung Bar Plus 32GB usb bellek var 2 dakika ya sürüyor ya sürmüyor değişkendir yani ortalama 5 dakika olması lazım. Genişletmek için tıkla... Kardeşim SSD'ye Windows 10 kurmaya çalışıyorum fakat bir problem var yardım eder misin? Sorun da bu.