Cre4TiveTR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 2.347 Makaleler 4 Çözümler 10 30 Ocak 2016 #11 Silinen üye dedi: En yukarda nasıl göremiyorsun? Ekran görüntüsü mü atayım? Genişletmek için tıkla... Hayır senin attığını görüyorum. Fakat bana "Recep Baltaş'ın paylaştığı link" demiştin. Recep Abi'nin hangi konuda paylaştığını bulamadım onu diyorum
Silinen üye dedi: En yukarda nasıl göremiyorsun? Ekran görüntüsü mü atayım? Genişletmek için tıkla... Hayır senin attığını görüyorum. Fakat bana "Recep Baltaş'ın paylaştığı link" demiştin. Recep Abi'nin hangi konuda paylaştığını bulamadım onu diyorum
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.832 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2016 #12 Allah'ım sabrımı deniyor heralde. Konu linkini de tekrar verelim, yanlış konuya mı bakıyorsun acaba? Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Allah'ım sabrımı deniyor heralde. Konu linkini de tekrar verelim, yanlış konuya mı bakıyorsun acaba? Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Cre4TiveTR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 2.347 Makaleler 4 Çözümler 10 30 Ocak 2016 #13 Silinen üye dedi: Allah'ım sabrımı deniyor heralde. Konu linkini de tekrar verelim, yanlış konuya mı bakıyorsun acaba? Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum Eki Görüntüle 136305 Genişletmek için tıkla... Sinirlenme burası forum Aynı konuya bakıyorum fakat gidip İSO indirme bağlantısına tıklıyorum diğerini es geçmişim Teşekkür ederim
Silinen üye dedi: Allah'ım sabrımı deniyor heralde. Konu linkini de tekrar verelim, yanlış konuya mı bakıyorsun acaba? Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum Eki Görüntüle 136305 Genişletmek için tıkla... Sinirlenme burası forum Aynı konuya bakıyorum fakat gidip İSO indirme bağlantısına tıklıyorum diğerini es geçmişim Teşekkür ederim
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.832 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2016 #14 Cre4TiveTR dedi: Sinirlenme burası forum Aynı konuya bakıyorum fakat gidip İSO indirme bağlantısına tıklıyorum diğerini es geçmişim Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Sinirlenmedim aksine gülüyorum. Rica ederim.
Cre4TiveTR dedi: Sinirlenme burası forum Aynı konuya bakıyorum fakat gidip İSO indirme bağlantısına tıklıyorum diğerini es geçmişim Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Sinirlenmedim aksine gülüyorum. Rica ederim.
Cre4TiveTR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 2.347 Makaleler 4 Çözümler 10 30 Ocak 2016 #15 Silinen üye dedi: Sinirlenmedim aksine gülüyorum. Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Bu sorum genel olarak. İstersen cevap vermeyebilirsin Windows 10'a önce yükseltip sonra temiz kurulum mu yapayım yoksa Direkt olarak temiz kurulum mu ?
Silinen üye dedi: Sinirlenmedim aksine gülüyorum. Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Bu sorum genel olarak. İstersen cevap vermeyebilirsin Windows 10'a önce yükseltip sonra temiz kurulum mu yapayım yoksa Direkt olarak temiz kurulum mu ?
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.832 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2016 #16 Yükseltmene gerek yok, direk kurabilirsin. Şu anki işletim sistemine ait key ile kurulum yapabilirsin.
Yükseltmene gerek yok, direk kurabilirsin. Şu anki işletim sistemine ait key ile kurulum yapabilirsin.
Cre4TiveTR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 2.347 Makaleler 4 Çözümler 10 30 Ocak 2016 #17 Silinen üye dedi: Yükseltmene gerek yok, direk kurabilirsin. Şu anki işletim sistemine ait key ile kurulum yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Key yok yalnız. 2 saatte bir aktifleştirin diye uyarı çıkıyor
Silinen üye dedi: Yükseltmene gerek yok, direk kurabilirsin. Şu anki işletim sistemine ait key ile kurulum yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Key yok yalnız. 2 saatte bir aktifleştirin diye uyarı çıkıyor
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.832 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2016 #18 Cre4TiveTR dedi: Key yok yalnız. 2 saatte bir aktifleştirin diye uyarı çıkıyor Genişletmek için tıkla... O halde lisanslı bir işletim sistemin yok demektir. Lisans olmadan nasıl olur bilgim yok, kolay gelsin.
Cre4TiveTR dedi: Key yok yalnız. 2 saatte bir aktifleştirin diye uyarı çıkıyor Genişletmek için tıkla... O halde lisanslı bir işletim sistemin yok demektir. Lisans olmadan nasıl olur bilgim yok, kolay gelsin.
X xpower Hectopat Katılım 24 Aralık 2014 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2016 #19 Geçici yasal keyler var.Windows 10 Lisanslı Hale Getirme | Windows 10 lu - Destek ve Çözüm Merkezi
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.832 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2016 #20 Silinen üye dedi: Geçici yasal keyler var internetten araştır yükle sıkıntı olmaz.Windows 10 Lisanslı Hale Getirme | Windows 10 lu - Destek ve Çözüm Merkezi Genişletmek için tıkla... Kurmasına kurulur da, geçici bunlar. İlerde yine etkinleştirin uyarısı alacak. Hem ürün anahtarı olmadan da kurulabiliyor zaten artık.
Silinen üye dedi: Geçici yasal keyler var internetten araştır yükle sıkıntı olmaz.Windows 10 Lisanslı Hale Getirme | Windows 10 lu - Destek ve Çözüm Merkezi Genişletmek için tıkla... Kurmasına kurulur da, geçici bunlar. İlerde yine etkinleştirin uyarısı alacak. Hem ürün anahtarı olmadan da kurulabiliyor zaten artık.