psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 2 Kasım 2019 #1 Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım ve Windows kurmaya çalışıyorum. İnternetten araştırdığıma göre RUFUS ve ISO dosyalarını indirmem gerek. RUFUS'u bulup indirdim ama ISO'yu bulamadım. Yardım edebilir misiniz? Son düzenleme: 2 Kasım 2019
Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım ve Windows kurmaya çalışıyorum. İnternetten araştırdığıma göre RUFUS ve ISO dosyalarını indirmem gerek. RUFUS'u bulup indirdim ama ISO'yu bulamadım. Yardım edebilir misiniz?
Enver 09 Kilopat Katılım 6 Ekim 2017 Mesajlar 166 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2019 #2 Bu konuya bir göz atın: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum - Technopat Sosyal
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 2 Kasım 2019 #3 Enver 09 dedi: Bu konuya bir göz atın: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Bu konuya baktım zaten. Çok anlayamadım ama İnternet Explorer'dan iniyor: Bu bitince biticek mi? Doğru yerden mi indiriyorum?
Enver 09 dedi: Bu konuya bir göz atın: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Bu konuya baktım zaten. Çok anlayamadım ama İnternet Explorer'dan iniyor: Bu bitince biticek mi? Doğru yerden mi indiriyorum?
Enver 09 Kilopat Katılım 6 Ekim 2017 Mesajlar 166 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2019 #4 psdkgo dedi: Bu konuya baktım zaten. Çok anlayamadım ama İnternet Explorer'dan iniyor: Eki Görüntüle 454919 Bu bitince biticek mi? Doğru yerden mi indiriyorum? Genişletmek için tıkla... Doğru yerden iniyor, sabırlı olun
psdkgo dedi: Bu konuya baktım zaten. Çok anlayamadım ama İnternet Explorer'dan iniyor: Eki Görüntüle 454919 Bu bitince biticek mi? Doğru yerden mi indiriyorum? Genişletmek için tıkla... Doğru yerden iniyor, sabırlı olun
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 2 Kasım 2019 #5 Enver 09 dedi: Doğru yerden iniyor, sabırlı olun Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. :]
Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2019 #6 Burayı da ekstra tercih edebilirsiniz. Microsoft Windows and Office ISO Download Tool
oculus reparo Megapat Katılım 2 Temmuz 2016 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Reklam prodüksiyon 2 Kasım 2019 #7 psdkgo dedi: Bu konuya baktım zaten. Çok anlayamadım ama İnternet Explorer'dan iniyor: Eki Görüntüle 454919 Bu bitince biticek mi? Doğru yerden mi indiriyorum? Genişletmek için tıkla... Siz yinede internetten araştırıp video izleyerek kurmaya çalışın yoksa yanlış bir şey yapmayın uğraşırsınız sonra.
psdkgo dedi: Bu konuya baktım zaten. Çok anlayamadım ama İnternet Explorer'dan iniyor: Eki Görüntüle 454919 Bu bitince biticek mi? Doğru yerden mi indiriyorum? Genişletmek için tıkla... Siz yinede internetten araştırıp video izleyerek kurmaya çalışın yoksa yanlış bir şey yapmayın uğraşırsınız sonra.
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 2 Kasım 2019 #8 psdkgo dedi: Bu konuya baktım zaten. Çok anlayamadım ama İnternet Explorer'dan iniyor: Eki Görüntüle 454919 Bu bitince biticek mi? Doğru yerden mi indiriyorum? Genişletmek için tıkla... BU yaptığım doğru mu yani?
psdkgo dedi: Bu konuya baktım zaten. Çok anlayamadım ama İnternet Explorer'dan iniyor: Eki Görüntüle 454919 Bu bitince biticek mi? Doğru yerden mi indiriyorum? Genişletmek için tıkla... BU yaptığım doğru mu yani?
oculus reparo Megapat Katılım 2 Temmuz 2016 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Reklam prodüksiyon 2 Kasım 2019 #9 psdkgo dedi: BU yaptığım doğru mu yani? Genişletmek için tıkla... Bu doğru fakat rufusla USB ye yazmayı bilmiyorsan bir yerden izle yap.
psdkgo dedi: BU yaptığım doğru mu yani? Genişletmek için tıkla... Bu doğru fakat rufusla USB ye yazmayı bilmiyorsan bir yerden izle yap.
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 2 Kasım 2019 #10 oculus reparo dedi: Bu doğru fakat rufusla USB ye yazmayı bilmiyorsan bir yerden izle yap. Genişletmek için tıkla... ISO indi. Şimdi napıcam? Setup diye birşey var, onu mu kurayım?
oculus reparo dedi: Bu doğru fakat rufusla USB ye yazmayı bilmiyorsan bir yerden izle yap. Genişletmek için tıkla... ISO indi. Şimdi napıcam? Setup diye birşey var, onu mu kurayım?