Windows 10 ISO dosyası düzenleme

Learnof

Hectopat
Yer
Detroit
Arkadaşlar merhaba. Elimde düzenlenmiş bir ISO dosyası var ve kökten Bluetooth hizmeti kapatılmış. Bu ISO dosyasını tekrardan düzenleyerek Bluetooth hizmetini nasıl açabilirim? Sadece bu özelliği istiyorum.

Arkadaşlar merhaba. Elimde düzenlenmiş bir ISO dosyası var ve kökten Bluetooth hizmeti kapatılmış. Bu ISO dosyasını tekrardan düzenleyerek Bluetooth hizmetini nasıl açabilirim? Sadece bu özelliği istiyorum.

Neden son sürüm bir orijinal ISO indirip kurmuyorsun?

Son sürüm ISO indirin. Bluetooth cihazı yoksa bilgisayaranızda, düzenlenmiş ISO dosyasında Bluetooth özelliği olsa bile bağlanamaz.

Neden son sürüm bir orijinal ISO indirip kurmuyorsun?
Anlatayım. Arka planda çok fazla gereksiz program çalışıyor ve cihazı zorluyor. Açıkçası rehber,haritalar,mesajlaşma,windows store,xbox gibi onlarca programı kullanmıyorum. Windows defender'ın olmaması benim işime geliyor ve tam istediğim gibi düzenlenmiş bir ISO dosyasını kullanıyorum. Bu benim kendi tercihim ama sadece tekrar düzenleyerek Bluetooth özelliğini açabilir miyiz bunu merak ediyorum.

Son sürüm ISO indirin. Bluetooth cihazı yoksa bilgisayaranızda, düzenlenmiş ISO dosyasında Bluetooth özelliği olsa bile bağlanamaz.
Cihazımda Bluetooth özelliği var ama düzenlenmiş ISO dosyasında kökten kapatılmış. Bunu açmak için ISO dosyasını nasıl tekrardan düzenleyebilirim bunu merak ediyorum.

Anlatayım. Arka planda çok fazla gereksiz program çalışıyor ve cihazı zorluyor. Açıkçası rehber, haritalar, mesajlaşma, Windows Store, Xbox gibi onlarca programı kullanmıyorum. Windows Defender'ın olmaması benim işime geliyor ve tam istediğim gibi düzenlenmiş bir ISO dosyasını kullanıyorum. Bu benim kendi tercihim ama sadece tekrar düzenleyerek Bluetooth özelliğini açabilir miyiz bunu merak ediyorum.

Cihazımda Bluetooth özelliği var ama düzenlenmiş ISO dosyasında kökten kapatılmış. Bunu açmak için ISO dosyasını nasıl tekrardan düzenleyebilirim bunu merak ediyorum.

Windows 10'un son sürüm ISO'sunu yükleyip kurun.

Hizmetlerden kapalı olabilir mi Bluetooth? Oraya baktın mı?
Baktım ama oradan açınca da bir şey değişmiyor. Kökten tamamen kapatılmış. ISO düzenleyen kişi açılmamak üzere kapatmış. Yani tek ihtiyacım olan bir program ile bu ISO dosyasını düzenleyip oradan Bluetooth özelliğini aktif etmek. Bunun için bir program var mı ?

Baktım ama oradan açınca da bir şey değişmiyor. Kökten tamamen kapatılmış. ISO düzenleyen kişi açılmamak üzere kapatmış. Yani tek ihtiyacım olan bir program ile bu ISO dosyasını düzenleyip oradan Bluetooth özelliğini aktif etmek. Bunun için bir program var mı?

Benim bildiğim yok. Bilen biri varsa yazar beni de bilgilendirmiş olur.

1663931212230.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı