Windows 10 ISO dosyası indirilmiyor

• Konuyu başlatan agni
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 356

agni

Hectopat
İşlemci
intel e7500
Forumdaki UEFI Windows 10 USB hazırlama rehberinden yapmayi denedim fakat Media Creation Tool'u açtığımda.

1674237215323.png

Bu hata çıkıyor ve hiçbir şey yapamiyorum rehberde.

1674237263767.png

Bu kısımı karşılamadığımdan dolayı olabilir PC 2010 gibi alinmişti ve 2009 çıkışlı bir işlemcim var. Bu sorunu bir şekil çözme şansım var mı acaba?

Forumdaki UEFI Windows 10 USB hazırlama rehberinden yapmayi denedim fakat Media Creation Tool'u açtığımda.

Eki Görüntüle 1639353

Bu hata çıkıyor ve hiçbir şey yapamiyorum rehberde.

Eki Görüntüle 1639356

Bu kısımı karşılamadığımdan dolayı olabilir PC 2010 gibi alinmişti ve 2009 çıkışlı bir işlemcim var. Bu sorunu bir şekil çözme şansım var mı acaba?
Sanırım Win7 kullanıyorsunuz. Bildiğim kadarıyla güncelleme desteği kesildi. Bu nedenle ya başka bilgisayardan format USB'si hazırlayacaksınız ya da birazdan Drive'a ISO yükleyeceğim onu indirip normal yükseltme yapacaksınız. İlgili konuya sizi eklerim.

Zaten buradan indiriyorum fark ettiysen yukarıda Media Creation Tool'u açtıktan sonra sorunun olduğunu söyledim.

Evet Windows 7 eskiden denedim ISO dosyası inmişti fakat Rufus'a yazdıramamıştım.
Zaten buradan indiriyorum fark ettiysen yukarıda Media Creation Tool'u açtıktan sonra sorunun olduğunu söyledim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı