Çözüldü Windows 10 ISO dosyası indirirken "0xC1800103-0x90002" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ololllaz

Decapat
Daha fazla  
Rufus ile USB belleğe yazdırmak için Microsoft'un sitesinden Media Creation Tool'u indirdim, her zaman yaptığım gibi ISO dosyasını kurdurtmak için seçenekleri seçtiğimde %99'a kadar gelip bittiğinde 0xC1800103-0x90002 hatası alıyorum. İnternete girdiğimde tüm makaleler Pcsozluk diye bir siteden allupdate.bat isimli bir dosyayı indirmemi istiyor fakat bu site artık kullanılamıyor. Buradaki makalelerde antivirüsü kapat vs. tavsiyeler gördüm denedim fakat yine de işe yaramadı.

1734630792579.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Rufus ile USB belleğe yazdırmak için Microsoft'un sitesinden Media Creation Tool'u indirdim, her zaman yaptığım gibi ISO dosyasını kurdurtmak için seçenekleri seçtiğimde %99'a kadar gelip bittiğinde 0xC1800103-0x90002 hatası alıyorum. İnternete girdiğimde tüm makaleler Pcsozluk diye bir siteden allupdate.bat isimli bir dosyayı indirmemi istiyor fakat bu site artık kullanılamıyor. Buradaki makalelerde antivirüsü kapat vs. tavsiyeler gördüm denedim fakat yine de işe yaramadı.

Eki Görüntüle 2377670
İndirilmiyorsa bu konudan 22H2 Windows 10 indirebilirsin.
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum

Eki Görüntüle 2377670
İndirilmiyorsa bu konudan 22H2 Windows 10 indirebilirsin.
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı