Çözüldü Windows 10 ISO dosyası nasıl bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

samedxd

Decapat
Daha fazla  
USB de çalışan bir Windows 10 kuracağım. Rufus ile yazdıracağım fakat ne yaparsam yapayım ISO dosyası bulamadım hep kurulum var Microsoft'un kendi sitesinde de öyle başka bulamıyorum ama bana ISO lazım.

1749391496695.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
WinRAR ile arşivlemişsiniz dosyayı, yeninden yazdırın dosyayı ve Rufus'dan ISO seçme kısmından RAR'lanmamış dosyayı seçin.
USB de çalışan bir Windows 10 kuracağım. Rufus ile yazdıracağım fakat ne yaparsam yapayım ISO dosyası bulamadım hep kurulum var Microsoft'un kendi sitesinde de öyle başka bulamıyorum ama bana ISO lazım.

Eki Görüntüle 2507639
Burada güncel sürüm 10 var.

Microsoft'un ISO oluşturma uygulaması böyle çıktı veriyor zaten bir de Rufus ile RAR denememiştim az önce başlattım.

Ya tamam da buradan mayıs 2025 ISO'yu indirmek var taa ilk ISO'yu indirmek var. Windows 10 o zamandan bu zamana çok fazla güncelleme aldı. Bunlar Microsoft'un son kullanıcıya sunmadığı güncel resmi ISO dosyaları.
Ayrıca ISO dosyasını WinRAR ile açacak şekilde seçmişsiniz Rufus ile ISO'yu seçmek yeterli olur dosyayı WinRAR ile açmayın.

Microsoft'un ISO oluşturma uygulaması böyle çıktı veriyor zaten bir de Rufus ile RAR denememiştim az önce başlattım.

Elinizdeki ISO dosyası 2022'den kalma üstüne bir dünya güncelleme yapmanız gerekecek.
bunu indirin ve rufusla dosyayı yazdırın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı