Windows 10 ISO dosyası nasıl indirilir?

whywouldnt?

Hectopat
Yer
Linkin Park
Merhabalar, Technopat'ın rehberlerini izledim. Windows'u ISO olarak kaydettim ama RAR olarak geldi. İçinde bir setup dosyası var. Onu mu çalıştırıp ISO dosyasını elde edeceğim? Onu çalıştırınca benden lisans istiyor ama ben bir süre deneme sürümünü kullanmak istiyorum, ne yapmam lazım?

Eğer WinRAR uygulamanızı ISO formatını açması için seçmişseniz ya da daha önce seçilmişse sakın çıkarmayın. Kontrol etmeniz gereken şey, indirdiğiniz dosyaya sağ tıklayıp, özelliklere gelip uzantısının ne olduğu öğrenmeniz. “.iso” ise direk indirdiğiniz dosyayı açmadan yazdırın.

Merhabalar, sanırım yeni bir sistem istiyorsun. O zaman USB adlı cihazdan yapman gerekir. Yardım edebildiysem ne mutlu bana...

Merhabalar, sanırım yeni bir sistem istiyorsun. O zaman USB adlı cihazdan yapman gerekir. Yardım edebildiysem ne mutlu bana...
Şuan Windows 10'um var format atacağım dostum Teşekkürler.
Dosyanın uzantısı .iso ve ikonu RAR ise, RUFUS programı ile USB belleğe yazdıracaksınız.
Evet iso dosyası şuan ne yapmam lazım Rufus ile yazdıracak mıyım? Nasıl yapacağım o işlemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…