Acer marka laptopuma format atacağım ama ISO dosyasını bulamıyorum. Windows'un kendi toolu hata veriyor kasmayacak oyunlarda en yuksej performansı verebilecek bir ISO dosyası arıyorum.
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
En performanslı Windows 10 sürümü zannımca Pro. Garip ama o kadar uygulamaya ve tool'a rağmen RAM kullanımı Home'dan ve LTSC'den daha düşük. Bunu bizzat makinemde deneyerek söylüyorum. Ama genel olarak sistemin düşük hocam, bu sistem Windows 10'u düzgün çalıştıramaz gibi geliyor. 16 GB RAM'li, GT 1030'lu sistemde bile tekliyor. Performansından memnun değilim yani.
Ama illaha da Windows 10 kuracağım dersen, Pro versiyonunu kur. Sosyal'de bunun için açılmış konu vardı.
En performanslı Windows 10 sürümü zannımca Pro. Garip ama o kadar uygulamaya ve Tool'a rağmen RAM kullanımı Home'dan ve LTSC'den daha düşük. Bunu bizzat makinemde deneyerek söylüyorum. Ama genel olarak sistemin düşük hocam, bu sistem Windows 10'u düzgün çalıştıramaz gibi geliyor. 16 GB RAM'li, GT 1030'lu sistemde bile tekliyor. Performansından memnun değilim yani.
Ama illaki da Windows 10 kuracağım dersen, Pro versiyonunu kur. Sosyal'de bunun için açılmış konu vardı.
Kullanımı engellemez hocam, sadece deneme sürümünde olursun ve bir tek kişiselleştirme özelliğine erişemezsin. O da kullanıma engel değil zaten. Hem deneme süresi 1 ay diye biliyorum, o sebeple bir sıkıntı olmaz.
Hocam UEFI kurulum mu yapmaya çalışıyorsun, yoksa Legacy mi?
Kullanımı engellemez hocam, sadece deneme sürümünde olursun ve bir tek kişiselleştirme özelliğine erişemezsin. O da kullanıma engel değil zaten. Hem deneme süresi 1 ay diye biliyorum, o sebeple bir sıkıntı olmaz.
Hocam UEFI kurulum mu yapmaya çalışıyorsun, yoksa legacy mi?