Halil Koyuncuoğlu Femtopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #11 Windows'un kendi sitesinden indir ISO dosyası oluştur, Rufus ile UEFI olarak hazırlayabilirsiniz ben de yeni PC aldım o şekilde yaptım.
Windows'un kendi sitesinden indir ISO dosyası oluştur, Rufus ile UEFI olarak hazırlayabilirsiniz ben de yeni PC aldım o şekilde yaptım.
Diegla Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 529 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #12 Recep Baltaş'ın Windows 10 kurulum rehberindeki ISO dosyasını indirdim. Rufus ile yazdıracaktım fakat Fat32 seçemiyorum. NTFS var sadece. Sebebi nedir? Yardımcı olabilir misiniz acaba? @Jang Geum'un Danji Yemeği
Recep Baltaş'ın Windows 10 kurulum rehberindeki ISO dosyasını indirdim. Rufus ile yazdıracaktım fakat Fat32 seçemiyorum. NTFS var sadece. Sebebi nedir? Yardımcı olabilir misiniz acaba? @Jang Geum'un Danji Yemeği
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 20 Ocak 2021 #13 ISO boyutu 4GB'dan fazla. NTFS ike devam edin.
Diegla Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 529 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #14 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: ISO boyutu 4GB'dan fazla. NTFS ile devam edin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam .
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: ISO boyutu 4GB'dan fazla. NTFS ile devam edin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam .