Windows 10 ISO Dosyası Oluşmama Sorunu

golwen

Hectopat
Daha fazla  
Tüm rehberlerde söylenilen şeyleri yaptım. Media Creation yardımıyla bürün adımları sonlandırdım. En son '' Bir ISO Dosyası Oluştur'' seçeneğini işaretledim. Rufus yazılımını açıyorum yukarıdaki kısımları hallediyorum ancak aşağıdaki disk ikonuna tıkladığımda USB'ye yazma rehberinde olduğu gibi '' tr_windows_10_pro_10240_x64_dvd '' gibi bir ifade ile karşılaşamıyorum, aradığımda da bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Ben anlamadım, ISO dosyasını bulamıyor musun?

Şimdi bütün işlemleri tamamladım. Rufus yazılımına giriyorum yukarıdaki flash seçme vs. işini hallediyorum. Aşağıdaki disk ikonuna tıklayınca seçmem gereken Technopat rehberindeki gibi bir tür dosyaya rastlayamıyorum. Bilgisayar içerisinde benzer bir arama yaptığımda yine de bulamıyorum.

Sorunu çözdüm ve kurulumu gerçekleştirdim. Windows 10 üzerinden ISO dosyasını oluştur seçeneğini işaretledikten sonra ''ISO Dosyasını USB Flash Belleğe Yazma'' rehberinde olduğu gibi karşıma _dvd uzantılı bir dosya çıkacağını zannediyordum. Ama çıkmıyormuş. Bu seçeneği işaretledikten sonra karşıma gelen bir dosya takımını Power ISO yardımıyla ıso dosyası olarak sıkıştırdım ve rufus ile belleğe yazdım. Eğer ilk başta benim gibi düşünüp _dvd uzantılı dosya arayıp bulamayanlar varsa bu yolu izleyebilirler.

Konu kilitlenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…