Windows 10 ISO dosyası WinRAR olarak indi

Lugatiturki1

Decapat
Windows 10 format USB'si ayarlama çalışıyorum. Her şey tamam ISO dosyası yüklendi ama WinRAR olarak yüklendi. Rufus'a gecirsem sorun olur mu WinRAR'i çünkü Windows. ISO dosyasi gelmedi, WinRAR olarak geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 format USB'si ayarlama çalışıyorum. Her şey tamam ISO dosyası yüklendi ama WinRAR olarak yüklendi. Rufus'a gecirsem sorun olur mu WinRAR'i çünkü Windows. ISO dosyasi gelmedi, WinRAR olarak geldi.

Rufus üzerinden yapmanız sorun olmaz.Ayrıca linkten medya oluşturma aracını da indirip yapabilirsiniz.

Herhangi bir sorun olmaz. Ayrıca bu dosya için .rar kısmını .iso şeklinde değiştirmeniz de sorun yaratmayacaktır.

WinRAR kurulumu sırasında WinRAR'ın açabileceği dosya türleri arasından .ISO seçeneğini de işaretlediyseniz, .ISO dosyasının ikonunun WinRAR ikonu olarak gözükmesi normaldir.

Yani Rufus'a atsam WinRAR dosyasını sorun olur mu?
Dosyaya sığ tıklayıp özellikler kısmına girdiğinizde ve açılan pencereden ayrıntılar sekmesine geldiğinizde dosya türü .ISO olarak gözüküyorsa problem yok, Rufus ile yazdırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…