Windows 10 ISO dosyasina nasıl program ve özellik eklenir?

Daha fazla  
Cumleten selamun aleykum.
Windows 10 ISO dosyasına klasör ve program eklemek istiyorum.
Dosyayı ultraiso bir programla ISO dosyasının içerisine nasıl atılacağını bilmiyorum.
1. Peki bu ISO dosyasıyla format attiktan sonra ISO'nun içerisine nasıl ekleniyor? Öğretir misiniz?
2. İstediğim herhangi bir programı format attiktan sonra PC açıldığında otomatik olarak kurulumuna geçen programları nasıl atabiliriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Windows'u istediğin gibi kuracaksın ve aşağıdaki yöntem ile 3. parti bir yazılım olmadan görüntü olarak dışa aktaracaksın. Sonrasında USB'ye yazıp kurabilirsin.

Tabii ki başka bir PC'ye kurduğunda sürücü sıkıntıları olabilir. Sürücü kurmadan yedeklemek daha mantıklı olabilir.

Katılımsız kurulum yapmak istiyorsunuz.
İstediğinizin adı bu.
Katılımsız kurulum yapmakla ilgili dökümanları okuyun, inceleyin.
nLite programını tavsiye ederim.

Ya arkadaşlar NTLite gibi programlarla olmuyor, kaç kere denedim. Ben ISO'ya Chrome, WinRAR, Zoom, formatdan sonra sessiz kurulum yapması için otomatik daha iyi, elle zaman kaybı. Herkes yapıyor niye beni anlamiyor musunuz?

NLite programıyla ISO dosyasına eklemeden önce.
Eklemek isteğin programları sessiz kurulum haline getirmen lazım.
Yada çoğu programın sessiz kurulumu var internette
  • Önce Silent Installation (Sessiz Kurulum)'lu programları bulun indirin.
  • Sonra nLite programıyla ISO dosyasına ekleyin.
Silent Installation (Sessiz Kurulum) nedir?

Katılımsız Kurulum Oluşturma

Arkadaşlar NTLite olmuyor disardaki bilgisayar teknik servisler yapıyor, ben niye yapamayacağım bana güvenmiyor musunuz? Moralim bozuldu.

Okuma yeteneğin yok anladığım kadarıyla. Okumayı sökersen yaparsın sen de, merak etme. Ama düşünce yapında sorunlar var. O yüzden ben sana daha kolay bir şey önereyim:

Buradan istediklerini seç, paket yapıp otomatik kurulum haline getiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…