Windows 10 ISO dosyasındaki setup işe yaramıyor

ISO dosyasındaki setup'ı açıyorum bir CMD ekranı gelip gidiyor açılmıyor, yardımcı olabilecek var mı?

Ekran görüntüsü 2024-12-15 120126.png

Windows içinden format atmak sağlıklı bir format değil flash belleğe yazıp format atman lazım flash yok dersen Windows içinden de sıfırlama yapabilirsin ama çok da iyi olmuyor.

Şu anda Windows 11'im Windows 10'a dönmem lazım Windows içinden nasıl yapabilirim? ISO ve Media Creation Tool denedim işe yaramıyor.

Bilgisayar desteklenmiyor diyor sanirsam.
TPM ve Secure Boot kapaliysa acmayi deneyin.
Eger acik olmasina ragmen olmazsa temiz formattan yana sansinizi deneyin.

İkisi de açık :d ayrıca temiz kurulum yapmama izin vermiyor full sıfırlayacağım.

Şu anda Windows 11'im Windows 10'a dönmem lazım Windows içinden nasıl yapabilirim? ISO ve Media Creation Tool denedim işe yaramıyor.

İkisi de açık :d ayrıca temiz kurulum yapmama izin vermiyor full sıfırlayacağım.
Geriye donus isi sikintili olabilir.
Rufus ile USB bellege ISO'yu flaslayip format atmaniz lazim.

Geriye dönüş arkadaşın dediği gibi sıkıntılı tavsiye etmem Windows 10'dan 11'e geçerken problemler yaşandı 11'den 10'u düşünmek istemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı