Bi Arkadaşa Bakıcaktım
Kilopat
Arkadaşlar indirdiğim Windows 10 Home 32 bit ISO dosyasını DVD' ye yazmak için program tavsiyelerinizi bekliyorum. Konuyu da doğru yere mi açtım bilmiyorum 
Hayır. Yazacağın diski kendin seçiyorsun. Bu USB de olabilir DVD de.Yalnız DVD' ye yazmak için ilk defa bu programı öneren birini görüyorum. Bu program sadece USB Flash Bellek' e yazıyordu galiba. Ya da ben mi yanlış biliyorum ?
Hep internette araştırmalar da baktığım da farklı farklı programlar gördüğüm için yanlış anlamıştır diye bir kez daha teyit ettireyim dedimHayır. Yazacağın diski kendin seçiyorsun. Bu USB de olabilir DVD de.
Denerim teşekkürler.Iso Burner adlı programı tavsiye ederim. Ben memnun kaldım.
Ben de diyorum her yerde Rufus ile sadece Flash Bellek'e yazıyorlar. Hala güvenememiştim. Aranan kan bulundu teşekkürler. Yalnız bundan da az şüphelenmedim değil. Adında USB geçiyorRufus dvd yazamaz. Win 7 usb tool ile yazdırabilirsiniz.
Dene hayatını yaşaYalnız bundan da az şüphelenmedim değil. Adında USB geçiyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.