R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2017 #1 Windows 10 ISO dosyasını DVD'ye bootable şekilde nasıl yazdırabilirim ? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2017
Femto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 2.191 Makaleler 12 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2017 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Direk bu videoyu izleyerek yapabilirsiniz. Son düzenleme: 9 Şubat 2017
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Direk bu videoyu izleyerek yapabilirsiniz.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2017 #4 Silinen üye dedi: Bu programı kullanmanı tavsiye ediyorum. Son sürüm ... Rufus Genişletmek için tıkla... Bu USB belleğe yazmak için kullanılıyor.
Silinen üye dedi: Bu programı kullanmanı tavsiye ediyorum. Son sürüm ... Rufus Genişletmek için tıkla... Bu USB belleğe yazmak için kullanılıyor.
S Ssercanbor Ziyaretçi 11 Mart 2017 #5 Rufiq Cavadov dedi: Bu USB belleğe yazmak için kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır, DVD içinde kullanılıyor. Kafamı karıştırdın. Senin için upload ettim. Kafa karıştırmadan düzgünce yaparsın. Program Ek olarak ; Service Pack 2 x64 Yüklerken benden bunu istemişti, şimdi ister mi bilmiyorum ama burada bulunsun. Konu ile alakalı bugün bildirim gelince... Şunları da eklemek istedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rufiq Cavadov dedi: Bu USB belleğe yazmak için kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır, DVD içinde kullanılıyor. Kafamı karıştırdın. Senin için upload ettim. Kafa karıştırmadan düzgünce yaparsın. Program Ek olarak ; Service Pack 2 x64 Yüklerken benden bunu istemişti, şimdi ister mi bilmiyorum ama burada bulunsun. Konu ile alakalı bugün bildirim gelince... Şunları da eklemek istedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et