gregor cemsa Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 11 Ekim 2021 #51 UniversaL dedi: Hocam yeni nesil pc'ye Win 7 yükleme uygulaması klasörünü gördüm bi rehber açsanız nostalji yapasım varda. Genişletmek için tıkla... O çok eski değil ya. Yeni topladığım PC Win7 kabul etmediği için bi ara onu araştırmıştım. 3-4 yıllık bi mazisi var sadece onun.
UniversaL dedi: Hocam yeni nesil pc'ye Win 7 yükleme uygulaması klasörünü gördüm bi rehber açsanız nostalji yapasım varda. Genişletmek için tıkla... O çok eski değil ya. Yeni topladığım PC Win7 kabul etmediği için bi ara onu araştırmıştım. 3-4 yıllık bi mazisi var sadece onun.
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 11 Ekim 2021 #52 gregor cemsa dedi: O çok eski değil ya. Yeni topladığım PC Win7 kabul etmediği için bi ara onu araştırmıştım. 3-4 yıllık bi mazisi var sadece onun. Genişletmek için tıkla... 8. Nesile kurasım var.
gregor cemsa dedi: O çok eski değil ya. Yeni topladığım PC Win7 kabul etmediği için bi ara onu araştırmıştım. 3-4 yıllık bi mazisi var sadece onun. Genişletmek için tıkla... 8. Nesile kurasım var.
gregor cemsa Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 11 Ekim 2021 #53 UniversaL dedi: 8. Nesile kurasım var. Genişletmek için tıkla... Hiç yeni donanımla uğraşma. Eski bi kasa topla ucuz yolla. Ona ister XP kur ister Win7. Ben öyle yaptım. Evde 3 PC var. Biri Win7, biri Win10... 3. ye XP yükleyeceğim.
UniversaL dedi: 8. Nesile kurasım var. Genişletmek için tıkla... Hiç yeni donanımla uğraşma. Eski bi kasa topla ucuz yolla. Ona ister XP kur ister Win7. Ben öyle yaptım. Evde 3 PC var. Biri Win7, biri Win10... 3. ye XP yükleyeceğim.