Rehber Windows 10 ISO dosyasını NTLite ile düzenleme

Kurulum sonrasına atacaksınız. O mesajda yanlış ifade etmiştim.

Zaten ben orada bir hata olabileceğini düşünmüş ve de kurulum sonrasına eklemiştim katılımsız programları ama< genede kurmamıştı sonradan öğrendiğim bir bilgidede bu olay ücretli olan sürümlerde oluyormuş sanırım.

Premium özellik statüsüne alındığıyla ilgili herhangi bir bilgi bulamadım. Muhtemelen program güncel versiyonlarında problem var.

@OgnitorenKs hocam, Windows 10'un orijinal başlat menüsünü nasıl kaldırıp/aktif edebiliriz? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bileşenler > WindowsApps > Sistem uygulamaları bölumünden kaldırabilirsiniz. Imzamda lite sistem için hazırladığım rehbere bakın ayrıntılı bilgi var. Telefondan yazdığım için fazla detay veremiyorum.
@OgnitorenKs hocam, Windows 10'un orijinal başlat menüsünü nasıl kaldırıp/aktif edebiliriz? Yardımcı olursanız sevinirim.
Siz kaldırıp sonradan yüklemek isterseniz NTLite ile kaldırmayın başlat menüsünün dosyaları ya Windows/SystemApps bölümünda ya da program files/windowsapps bölümündedir dosyayı oradan kes yaparak alın yeniden kullanmak isterseniz dosyayı ilgili bölüme atıp reset atmanız yeterlidir. O şekilde çalısmazsa appmanifest.xml dosyasını komut yoluyla yüklersiniz. PC geçince daha detaylı yazıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…