Rehber Windows 10 ISO dosyasını NTLite ile düzenleme

Kurulum sonrasına atacaksınız. O mesajda yanlış ifade etmiştim.

Zaten ben orada bir hata olabileceğini düşünmüş ve de kurulum sonrasına eklemiştim katılımsız programları ama< genede kurmamıştı sonradan öğrendiğim bir bilgidede bu olay ücretli olan sürümlerde oluyormuş sanırım.

Premium özellik statüsüne alındığıyla ilgili herhangi bir bilgi bulamadım. Muhtemelen program güncel versiyonlarında problem var.

@OgnitorenKs hocam, Windows 10'un orijinal başlat menüsünü nasıl kaldırıp/aktif edebiliriz? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bileşenler > WindowsApps > Sistem uygulamaları bölumünden kaldırabilirsiniz. Imzamda lite sistem için hazırladığım rehbere bakın ayrıntılı bilgi var. Telefondan yazdığım için fazla detay veremiyorum.
@OgnitorenKs hocam, Windows 10'un orijinal başlat menüsünü nasıl kaldırıp/aktif edebiliriz? Yardımcı olursanız sevinirim.
Siz kaldırıp sonradan yüklemek isterseniz NTLite ile kaldırmayın başlat menüsünün dosyaları ya Windows/SystemApps bölümünda ya da program files/windowsapps bölümündedir dosyayı oradan kes yaparak alın yeniden kullanmak isterseniz dosyayı ilgili bölüme atıp reset atmanız yeterlidir. O şekilde çalısmazsa appmanifest.xml dosyasını komut yoluyla yüklersiniz. PC geçince daha detaylı yazıcam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…