Rehber Windows 10 ISO dosyasını NTLite ile düzenleme

Elinize sağlık çok güzel bir anlatım olmuş işimi gördü.
Sadece "Yerel Hesap Ekle" diyerek yönetici grubuna dahil bir hesap ekleyemiyorum. Açılan kullanıcılar USERS grubuna üye olarak geliyor. Oluştururken özellikle dikkat ediyorum yönetici olmasına ama başaramadım. Nasıl düzeltebilirim.

Geceye doğru bir sistemi NTLite ile boot edip ilgili ayarları yaptıktan sonra SS atacağım.

Geceye doğru bir sistemi NTLite ile boot edip ilgili ayarları yaptıktan sonra SS atacağım.
Zahmet olacak şimdiden teşekkür ederim ilgi ve alakanız için.

İlave bir sorum daha olacak. Eklemiş olduğum ISO dosyasında Windows 10 tüm sürümler mevcut.
Home+Pro vs. Ben tek bir sürümde değil tüm sürümlerde düzenleme yapıp yine aynı şekilde tüm sürümler tek ıso dosyasında olacak şekilde işlem yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim bunu da izah ederseniz sevinirim. 2. Resimde görsel olarak ekledim.

Dosya Ekleri

• USER.PNG
    78,9 KB · Görüntüleme: 62
  • 2.PNG
    44,2 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir işlem için öncelikle sürümleri NTLite > sağ tık yapıp > dışa aktar > Wim seçeneğiyle sürümleri dışa aktarın. İşledikten sonra bu rehbere bakın eski bir rehber ama işlemler aynı. Sadece ei.cfg dosyası Windows 10'da yok yani onu silmeniz gerekmiyor. Biraz uzun bir konu belki uygun bir zamanda rehber hazırlayabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@OgnitorenKs selamünaleyküm usta, nasılsın? Bu yazı senin mi?

"Geceye doğru bir sistemi NTLite ile Boot edip ilgili ayarları yaptıktan sonra SS atacağım."

Unutma ama.
@OgnitorenKs ustam burada mısın benim soruya yazmadın.

Son düzenleme:
"Geceye doğru bir sistemi NTLite ile Boot edip ilgili ayarları yaptıktan sonra SS atacağım."
Kendin söylemişin usta @OgnitorenKs
@OgnitorenKs ustam hani NTLite ile sistem yapıp Boot edip forma rehber hazırlyacaktın geceye doğru rehber yapacaktın.

Son düzenleme:
Açıkcası tam olarak anlayamadım. Export ederken wim dosyalarını üzerinemi yazcağım isim mi değiştirmem gerekiyor? Birde NTLite ile değişiklikleri ne zaman yapacağız export ettikten sonra içerimi alacağız tekrar. Export kısmını ve rehberdekileri anladım fakat ntlite ile düzenleme işlemini(bağlayıp yapılandırma) ne zaman yapacağız ve nasıl?

Birde yönetici grubunda kullanıcı eklemeyi kontrol edecektiniz bakabildiniz mi?

Gece bakma fırsatım olmadı. Gün içinde bakmaya çalışacağım. Bahsettiğiniz işlem için önce Ntlite ile sürümlerini ayıracaksınız. Sonra ayırdığınız sürümleri Ntlite ile düzenleyeceksiniz. Sonra attığım rehberdeki adımları takip edip sürümleri birleştireceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…