Rehber Windows 10 ISO dosyasını NTLite ile düzenleme

Dosyaları yükler nasıl yapacağınızı anlatırım birazdan.

Her güncelleme dosyası .Cab uzantılı olmaz. Güncellemeleri bulmak için NTLite > Güncellemeler > Sol üst köşeden En son güncelleştirmeler bölümünden bulabilirsiniz.
AIO-Runtime.zip dosyasını indirin.

1. c++ klasörü ve OgnitorenKs.bat dosyasını imajı çıkardığınız konuma atın.
    1. İmaj konumuna ulaşmak için NTLite > Kaynak > İşlem yaptığınız Windows sürümüne sağ tıklayın. "Bağlama dizinini keşfedin" bölümünden açın.
  2. NTLite.Kurulum.Sonrası.bat dosyasını adından anlaşılacağını üzere NTLite > Kurulum sonrası bölümüne atın.
  3. NTLite-Kayıt.Defteri.reg dosyasını adından anlaşılacağını NTLite > Kayıt Defteri bölümüne atın.
Burada yapılan işlem ile AIO programları Windows hazırlanıyor kısmında kuracak. Sistem açılışına koyduğumuz OgnitorenKs.bat dosyası ile c++ klasörünü ve OgnitorenKs.bat dosyasını sileceğiz. Ayrıca NTLite.Kayıt.Defteri.reg ile eklediğimiz değeri sileceğiz. Böylece istedikleriniz yüklendikten sonra herhangi bir çöp dosya kalmamış olacak. Umarım yeterince açıklayacı olmuştur.

Son düzenleme:

Reis erişim yolladım kabul eder misin mail: Kaanbeyhan adında.

@OgnitorenKs ustam resimdeki gibi kod hazırlayabilir misin NTLite olmadan uyumlu nasıl yapacağız ben güncelleme indirmişdim ama.
@OgnitorenKs bu da benim indirdiğim güncellemeler uyumlu nasıl yapacağız.
@OgnitorenKs burada mısın?
@OgnitorenKs of.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 63
  • 2.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…