Rehber Windows 10 ISO dosyasını NTLite ile düzenleme

Update.zip bunu indir.
Update klasörünü imaj içine at. Güncelleştirme dosyalarını da bu klasörün içine at. Reg dosyasını NTLite > Kayıt defteri bölümüne at.
İmaj klasörüne gitmek için NTLite > Kaynak > işlem yaptığın Windows sürümüne sağ tıkla "bağlama dizinini keşfet" seç.

Mevcut sisteme güncelleme kurmak istiyorsanız. Update klasörünü Yerel Disk C içine atın. Güncelleştirmeleri de içine atın ve klasör içerisindeki Update.bat dosyasını çalıştırın.

@OgnitorenKs teşekkür ederim ustam.
@OgnitorenKs ustam ya Allah razı olsun sende olmazsan biz ne yapacağız editleme işi falan ustam helal olsun bu adama vallahi çok çok helal olsun vallahi ustam şu masaüstü arka plan iconları nasıl değiştirebilirim Windows 10 Pro için Pro'da değiştiremiyorum güzel bir şey yapacaktım değişmiyor simgeler bilgisayarım, geri dönüşüm kutusu gibi NTLite nasıl değiştirebilirim seni sevdim ustam.
@OgnitorenKs ustam ben böyle yapmak istiyorum resimdeki gibi iconları Windows 10 Pro için.
@OgnitorenKs ustam turbobit indirme linklerini Google Drive nasıl taşıyabilirim Drive hızla inmesi için.

Dosya Ekleri

• 123566.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Simge değiştirmeyi arkadaş sormuştu. Detaylıca anlattım. Newico.zip içindeki dosyaları imajı çıkardığınız klasör içinde aynı klasör içine kopyalaman gerekiyor. Tabi önce Unlocker ile dosyaları silmen gerekiyor.
Turbobit linklerini Google Drive'a taşıyamazsın.

Windows 11 için TPM'yi ve Secure Boot'u iptal etme işlemleride aynı şekildemi acaba?
Windows 11 üzerinde kapsamlı bir çalışma yapmadığım için NTLite'ın istediğiniz seçenekleri düzenlemesi hakkında bilgim yok. Bunların bypass edilme yöntemleri Sosyal'de bir kaç arkadaş paylaşmıştı. Kararlı sürüm çıktıktan sonra gerekli denemeleri yapıp bu konu da bulduğum çözümleri aktarmaya çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…