Rehber Windows 10 ISO dosyasını NTLite ile düzenleme

Selamünaleyküm ben katılımsız programları buldum ama NTLite programda paramtreleri nasıl yazacağım resim atar mısın bana abi@ognitorenks.
abi burdamısın @

@OgnitorenKs

Akşam nasıl yapacağınızı söyleyecem. Universal silent switch finder ile paramaetleri bulabilirsiniz. Tabi her program için vermiyor. Youtube videosundan nasıl yapıldığına bakabilirsiniz. 1:33:00 gidin ve izleyin.

@OgnitorenKs abi Chrome WinRAR Zoom Adobe acrobat com Player VLC katılımsız program ve parametre lazım parametreleri nasıl gireceğim NTLite proüramda resim atsan programları nasıl ekleyeceğim bende olmuyor resim atsan nasıl yapıldığını. Video işe yaramadı.
@OgnitorenKs abi ben İngilizce video istemiyorum nasıl yapıldığına dair makale yapar mısın?
@OgnitorenKs abi burada mısın parametleri nasıl yazacağım.
Nasıl yazacağım NTLite programda
Nurettin abi kimse makale yazmıyor konuyla ilgili
@OgnitorenKs buradamısın
abi söz vermişdin ama.
@OgnitorenKs cevap yazmıyorsun hiç abi.

Dosya Ekleri

• yyyy.png
    553,1 KB · Görüntüleme: 222

Görsel içinde detayları verdim. Kolay gelsin.
Edit sonradan ekleme: Her program için parametre vermeyebilir. Bunun için silent-install veya solidshare.net sitesinden katılmsız bölüme bakabilirsiniz. Solidshare sitesindeki programlar zaten katılımsız olduğu için parametreye gerek kalmaz.

chrome winrar zoom adobe com player vlc istemişdim ama universal proğramda bulabilirmiyiz abi parametrelerini.
nasıl yazacağım parametre kısmına abi onuda gösterseydin iyi olurdu aslında
benim istediğim proğram var yukarıda yazmışdım

Ben işin nasıl yapıldığını anlatıyorum. Attığım sitelerden katılmsız versiyonlarını bulup ISO dosyanıza ekleyebilirsiniz. Noktasına kadar da şöyle şöyle olacak diye anlatamam maalesef. Anlatım ve görsellere rağmen yapamıyorsanız, ya bu işe biraz daha kafa yoracaksınız ya da yapmayacaksınız. Bundan sonrası için maalesef yardımcı olamam çünkü farklı konular üzerinde çalışıyorum. Sonraki konularda sıkıntı yaşadığınız bu kısmı da ayrı bir rehber olarak ele alabilirim. İyi sosyaller.

Hocam öncelikle çok güzel bir rehber hazırlamışsınız elinize sağlık. Elimde 1709 64 bit isosu var, ben sadece pro sürümünü editlemek ve kullanmak istiyorum. İso içerisinde yer alan home ve diğer tüm sürümleri nasıl kaldırabilirim acaba ? Yardımcı olursanız çok memnun olurum. @OgnitorenKs

Elinizdeki Iso dosyasını klasöre çıkardıktan sonra NTLite'da ekle kısmından çıkardığınız klasörü seçin. NTlite'da elinizdeki kurulum dosyası içinde yer alan sürümlerı göreceksiniz, Pro'ya çift tık yaparak istediğiniz işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Diğerlerini otomatik olarak ayıklıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…